Theyssens Interieur

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Paasmaandag op 22/04
Pasen op 21/04
Maandag 22/04 Gesloten
Dinsdag 23/04 13:30 - 18:3000:00 - 00:00
Woensdag 24/04 13:30 - 18:3000:00 - 00:00
Donderdag 25/04 13:30 - 18:3000:00 - 00:00
Vrijdag 26/04 13:30 - 18:3000:00 - 00:00
Zaterdag 20/04 10:00 - 12:0013:00 - 18:00
Zondag 21/04 Gesloten

Info

MAATWERK IS ONZE STANDAARD


Geschiedenis Theyssens

Theyssens is een familiebedrijf waarvan de grootvader van de huidige eigenaar startte met een schrijnwerkerij en een meubelwinkeltje in 1938. 

Later in 1971 namen de zonen van de eerste eigenaar het bedrijf over.  Zij gingen verder met de schrijnwerkerij maar produceerden sindsdien ook keukens op maat.  

In 2000 hebben de huidige eigenaar Rudi en zijn neven Danny en Michel het bedrijf overgenomen en het gamma uitgebreid met het ontwerpen van kasten op maat.

Sinds 2010 is Rudi Theyssens samen met zijn echtgenote Maryse zaakvoerder van het familiebdrijf.  Theyssens is ondertussen geëvolueerd naar een onderneming waar mensen een volledig interieur kunnen uitwerken. 
"Van plank tot keuken" zoals de eigenaar het zelf verwoord.


Keukens

Al onze keukens worden met de hand gemaakt in onze hoogtechnologische productiefaciliteit.
Iedere keuken van Theyssens is uniek.  We volgen de trends op de voet en bieden een ruim aanbod aan moderne, greeploze en klassieke of landelijke keukens aan.


Interieur

Als maatwerkbouwer, staan we intussen ook in voor de volledige afwerking van uw interieur.  
Totaalprojecten met opbergkasten, dressings, livingmeubels, badkamermeubels, haardmeubels of boekenkasten zijn ons eveneens op het lijf geschreven.


Badkamermeubels

Theyssens heeft een specialisme in het ontwerpen en realiseren van badkamermeubels.  Alle materialen en uitvoeringen zijn mogelijk en worden op maat gemaakt in het eigen atelier.  Naast het meubel verzorgen we het volledige schrijnwerk van uw natte ruimte.


Wij gaan verder waar anderen stoppen

Als u op zoek bent naar een interieur dat volledig naar uw wensen is ontworpen, volgens de hoogste kwaliteitsnormen en uitgevoerd met de beste zorgen, dan is Theyssens uw aangewezen partner.
Persoonlijke begeleiding van A tot Z, een geïntegreerde aanpak en een creatieve ondersteuning tijdens het hele proces staan garant voor het realiseren van deze doelstelling.

Als ervaren maatwerkbouwer biedt Theyssens zijn klanten een totaalconcept voor hun woning.  Aan de hand van een ruim assortiment aan materialen, kleuren, merken en stijlen komen wij tot het meest persoonlijke ontwerp, dat beantwoordt aan al uw wensen.  Van meubelontwerp, keuken, badkamer tot een volledig interieur.

Persoonlijke samenwerking is voor ons zeer belangrijk en wij staan u dan ook graag bij met onze professionele kennis en advies om zo te komen tot een complete invulling van uw wensen en verwachtingen.

Met het Handmade In Belgium authenticiteitslabel, uitgereikt door UNIZO, staat Theyssens garant voor unieke, handgemaakte producten van de hoogste kwaliteit.

Neem ook gerust een kijkje op onze site www.theyssens.be
Hier kan u fotomateriaal en meer informatie terugvinden van recent gerealiseerde projecten.

Omdat we graag de nodige tijd voor uw project voorzien, vragen wij u vriendelijk om voor uw eerste bespreking een afspraak te maken.  Met dank! 

 

Ligging en routebeschrijving