Van Kerkhoven Schrijnwerkerij bvba

Openingsuren

Maandag 01/07 Na afspraak
Dinsdag 02/07 Na afspraak
Woensdag 26/06 Na afspraak
Donderdag 27/06 Na afspraak
Vrijdag 28/06 Na afspraak
Zaterdag 29/06 Na afspraak
Zondag 30/06 Gesloten
Enkel op afspraak!
Bouwverlof

Foto’s

Info

Schrijnwerkerij Van Kerkhoven uit Huldenberg verzorgt graag al uw binnen- en buitenschrijnwerk. Maak kennis met het vakwerk van deze schrijnwerker en ontdek welke charme op maat gemaakte houten ramen, deuren en trappen uw woning kunnen bieden.

Op zoek naar maatwerk in hout? Zowel particulieren als zelfstandigen kunnen rekenen op Van Kerkhoven Schrijnwerkerij voor maatwerk bij zowel nieuwbouw als renovatie.

 

Houten ramen en deuren     

Ramen en deuren in hout zijn duurzaam, uniek en tijdloos.
Houten binnendeuren zijn een slimme en geliefde keuze bij zowel moderne als klassieke woningen. Massieve binnendeuren behoren tot de meest kwaliteitsvolle deuren. Bovendien kan u uw houten deur volledig personaliseren door deze te laten verven, boenen, vernissen of zandstralen, zodat ze perfect past in uw ruimte en aangepast is aan uw persoonlijke smaak.

Naast massief houten deuren voorziet Van Kerkhoven Schrijnwerkerij uw woning ook graag van houten ramen die uw woning beslist  een vertrouwd, huiselijk gevoel en een warme uitstraling geven.
 

Maatkasten

Bij deze schrijnwerker uit Huldenberg kan u rekenen op maatwerk en unieke creaties, volledig naar uw wens.
Wenst u een dressing in de slaapkamer die juist groot genoeg is om uw kledij in op te bergen, perfect in de ruimte past én volledig aansluit bij uw stijl? Laat uw wensen kennen aan Van Kerkhoven Schrijnwerkerij en verkrijg een dressing op maat.

Ook voor op uw bureau, of in de keuken kan Van Kerkhoven Schrijnwerkerij u voorzien van ingemaakte kasten, volledig op maat en volgens uw stijl.

 

Ligging en routebeschrijving