Bandenservice aan Huis

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Paasmaandag op 22/04
Pasen op 21/04
Maandag 22/04 Na afspraak
Dinsdag 23/04 Na afspraak
Woensdag 24/04 Na afspraak
Donderdag 25/04 Na afspraak
Vrijdag 26/04 Na afspraak
Zaterdag 20/04 Na afspraak
Zondag 21/04 Na afspraak

Info

Bandenservice aan Huis

Een van de belangrijkste, vaak onderschatte onderdelen aan een voertuig zijn de banden. Het is het enige contactpunt tussen de weg waar u op rijdt en uw voertuig. Het tijdig vervangen van (bijna) versleten banden is dus geen overbodige luxe, aangezien uw veiligheid en baancomfort ervan afhankelijk zijn.
 
Bij Bandenservice aan Huis hechten ze veel belang en waarde aan rijcomfort en een veilige verplaatsing. U kan bij deze handelaar een afspraak maken om een nieuwe bandenset of velgen te komen plaatsen die u makkelijk en snel uitkiest uit het zeer ruime assortiment aan winter-, zomer en vierseizoensbanden en velgen.
 
Hebt u geen tijd om te wachten of staat uw voertuig immobiel op uw oprit of langs de kant van de weg door een kapotte band? Dankzij de mobiele werkplaats en ruime openingsuren beslist u zelf waar en wanneer uw banden dienen vervangen of gewisseld te worden. Deze vakman komt tot bij jou – thuis of ergens anders – om je te voorzien van nieuwe banden en velgen.
 

Banden

Een goede bandenset is essentieel voor uw wagen. Het zorgt voor stabiliteit bij het rijden, verkort je remafstand en geeft je een betere controle in de bochten of bij onverwachte manoeuvres. Door de beste merken te vertegenwoordigen, zoals bv. Bridgestone, Michelin, Goodyear of Pirelli, kunt u er van op aan dat u rondrijdt op kwaliteit.
 
Niet enkel voor gewone wagens zijn er banden beschikbaar: ook voor mobilhomes, moto’s, quads, bestelwagens, grasmachines en oldtimers zijn er binnen het assortiment tal van mogelijkheden.
 

Velgen

Degelijke velgen geven een geheel andere uitstraling aan uw wagen. Het wisselen van velgen biedt een ware meerwaarde en zorgt ervoor dat je auto er een stuk beter uitziet. Met bekende merken als BBS, Brabus, Breyton, Evolution en Petrol in het assortiment weet je gewoon dat je wagen nog meer gaat schitteren.
 
Weet je niet goed welke velg nu het best zou passen onder je wagen? Bezoek de website , gebruik de handige tool om je auto te selecteren en krijg onmiddellijk een overzicht van de beschikbare velgen voor je voertuig!
 

Ligging en routebeschrijving