Openingsuren

Maandag 06/12 13:00 - 18:30
Dinsdag 07/12 09:00 - 12:0013:00 - 18:30
Woensdag 01/12 09:00 - 12:0013:00 - 18:30
Donderdag 02/12 09:00 - 12:0013:00 - 18:30
Vrijdag 03/12 09:00 - 12:0013:00 - 18:30
Zaterdag 04/12 09:00 - 12:0013:00 - 18:00
Zondag 05/12 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Bij LS Dier-Huis-Tuincenter kan U terecht voor een ruim aanbod van voeding en benodigdheden voor huisdieren, alsook bloemen, planten en alles om uw serre, moestuin en gazon te onderhouden. Verder is LS center gespecialiseerd in alles wat met vijvers te maken heeft, vindt u hier hobby- en werkkledij en bakproducten.
 

Speciale kledij

Bent u op zoek naar speciale kledij die u bescherming en comfort biedt bij een specifieke opdracht? Ontdek het aanbod werkkledij en werkschoenen, hobbykledij en regenkledij bij LS Dier - Huis - Tuincenter.
Alles voor uw gazon
Dankzij de meststoffen en een meststofstrooier, grasmaaiers, kalk, zaden en bodemverbeteraars van LS in Ieper blijft uw gazon mooi, het hele jaar door.
 

Moestuin

LS Dier - Huis - Tuincenter biedt een ruim assortiment aardappelplantjes van Berber, tal van uien en sjalotten, tientallen kruidensoorten en aardbeiplantjes voor uw moestuin. Verder vindt u in het center te Ieper en mooi assortiment Vivimus groenten voor in de grond of in moestuinbakken.

Serre
Wie over een serre beschikt, kan bij LS Dier - Huis - Tuincenter terecht voor professioneel advies, groenten en toebehoren.
 

Terras

Vrolijk uw terras op met de vele potten die u kan vinden in het tuincenter te Ieper, van terra cotta en polystone tot kunststoffen balkonbakken, muurpotten of bloempotten. Deze kan u vrolijk vullen met het ruim assortiment terrasplanten, waaronder geraniums, biddens, waterbegonia in verschillende kleuren, sufrina's, bacopa, en nog tientallen andere soorten.
 

Tuingerief

LS Tuincenter biedt u het kwalitatief tuinmateriaal van Polet aan. Zo vindt u hier hamers, spades met of zender voetsteun, een graskantensnijder, palenboor, kwalitatieve bietenhark, een beton- en zandschop en nog veel meer.

Zwembaden en vijvers
Bij LS Dier - Huis - Tuincenter zit u goed voor de opbouw van uw vijver, tot het afwerken met allerlei vijverbenodigdheden. Ook voor uw vissen kunt in het tuincenter te Ieper terecht.
 

Dierenvoeding

Bij LS Tuincenter vindt u de juiste voeding voor al uw neerhofdieren. Zo vindt u hier dierenvoeding voor ganzen, eenden en kippen, konijnen en cavia’s, schapen en geiten, honden, katten en paarden.
Ga zeker eens langs in Ieper om het volledige aanbod te ontdekken.

Landbouwservice
Lieven Syx, Landbouwservice heeft meer dan 16 jaar ervaring in de toelevering van producten en diensten in de landbouw.
LS Landbouwservice levert deze diensten en producten voor melkvee, varkens en pluimvee.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Nieuws & Promoties

Feestdagen samen met LS Tuincenter

Groot en kleine kunst – decoratie kerstbomen
ruime keuze engelen, decoratie- en geschenkartikelen.
Ruime keuze aan potgekweekte kerstbomen.
Cadeau tip: Cadeaubon

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Super vriendelijk was mijn eerst... 10 Review door: Annie
We kregen een zeer vriendelijke... 10 Review door: Stefanie
doe zo verder... 7,4 Review door: Doolaeghe