Kralenhoekje ('t)

Openingsuren

Maandag 25/11 Gesloten
Dinsdag 19/11 13:30 - 18:00
Woensdag 20/11 Gesloten
Donderdag 21/11 13:30 - 18:00
Vrijdag 22/11 13:30 - 18:00
Zaterdag 23/11 13:30 - 18:00
Zondag 24/11 Gesloten

Foto’s

Info

’t Kralenhoekje - Izegem

Bent u ook een creatief persoon? Doet u in uw vrije tijd graag aan handwerk, meer bepaald het maken van juwelen met een persoonlijke toets? Dan bent u bij ’t Kralenhoekje in Izegem aan het juiste adres om uw creativiteit de vrije loop te laten!
 

Maak zelf uw kettingen, armbanden, oorbellen of andere sierraden

Bij 't Kralenhoekje vindt u tientallen kralen en toebehoren om prachtige fantasiejuwelen te maken. Kom gerust een kijkje nemen en zoek uw favoriete kralen en parels uit hun ruime assortiment om zo zelf uw eigen kettingen, armbanden, oorbellen of andere sieraden samen te stellen.
 
Wilt u er wel invliegen, maar hebt u geen inspiratie? Er worden in 't Kralenhoekje ook leuke workshops gehouden om uw technieken op het gebied van sieraden en juweeltjes te maken bij te schaven.
 

Kralen en workshops

Wie graag creatief is met kralen, is aan het juiste adres bij ’t Kralenhoekje. U vindt er tientallen soorten kralen en toebehoren om prachtige fantasiejuwelen mee te maken. Wilt u graag meer ervaring opdoen, uw kennis uitbreiden en iets bijleren over het maken van juwelen? Zoekt u een leuke activiteit om met uw vrienden of vriendinnen te doen? Kom dan langs op een van de wekelijkse workshops van ’t Kralenhoekje en leer uw eigen sieraden maken, volledig samengesteld naar uw eigen smaak en kleurkeuze.
 
Tijdens de workshop worden verschillende technieken aangeleerd, zoals: rijgen, kettelen, haken, knopen, naaien en meer.
 
Is uw interesse geprikkeld? De workshops gaan elke week door op vrijdagnamiddag en op vrijdagavond. U kan zich vooraf inschrijven en alvast uw materiaal komen uitkiezen.
 
Zij heten u alvast graag welkom in hun atelier!
 

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2019

Trefwoorden

Bekijk onze promotiespagina

Nieuwsbrief

Reviews