Openingsuren

Maandag 30/01 Gesloten
Dinsdag 31/01 14:00 - 18:00
Woensdag 01/02 10:00 - 18:00
Donderdag 02/02 10:00 - 18:00
Vrijdag 03/02 10:00 - 18:00
Zaterdag 04/02 10:00 - 18:00
Zondag 29/01 10:00 - 13:00

Info

Pralifino Chocolatier Varsenare maakt chocolade met liefde

Pralifino Chocolatier Varsenare is de tweede zaak van Sabine en William. Samen met haar andere zaak Le Goût d'Or is ook deze een zaak waar de passie en de liefde voor chocolade gigantisch groot is. Je kan er handgemaakte chocolade pralines verkrijgen met de beste en volste smaak van pure chocolade.
 

Pralines

De pralines van Pralifino zijn een stuk kleiner dan de doorsnee praline en wegen minder. Het komt er dus op neer dat wanneer je bij Pralifino Chocolatier Varsenare een doos pralines koopt van een kilo, je naar buiten gaan met een doosje van ongeveer 110 stuks! Dat maakt het extra verleidelijke om alle smaken uit te proberen. Er is steeds een boekje voorzien zodat je op voorhand weet welke smaken en combinaties je degusteert. Je vindt een overzicht uit hun assortiment terug via deze link: https://www.pralifino-varsenare.be/pralines.
 

Geschenk op maat, geschenkmand

Smaakvolle geschenken zijn de specialiteit van Pralifino Chocolatier Varsenare. Dit geldt zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wens je graag iemand te bedanken met een originele attentie zoals een logopraline of een gepersonaliseerd bedankingskaartje, het kan allemaal bij Pralifino Chocolatier Varsenare. Zij helpen jou graag bij het vinden van het ideale bedrijfsgeschenk voor je werknemers en/of zakenrelaties. Je hebt de keuze van een kleine attentie tot een uitgebreide geschenkmand. Contacteer hen gerust en zij beantwoorden elke wens met het grootste plezier.

Gault&Millau review


Vanuit een centraal atelier in Beernem verdeelt Pralifino via negen winkels een gevarieerd assortiment. Zo ook naar Pralifino Varsenare. Daarbij ligt het accent op kleine pralines die tussen acht en tien gram wegen en gekenmerkt worden door een grote variëteit aan smaakvolle vullingen. Daarvoor gebruiken ze een hele reeks ingrediënten die in combinatie met pure chocolade voor een aangenaam smaak versmeltend effect garant staan. Zoals bijvoorbeeld munt, peer, kurkuma, aardbei of balsamico. Het repertoire kent net zoals de uitbreiding van het aantal vestigingen een gestage groei. Recent is een creatie rond chocolade uit Madagaskar met een karamel van limoen. Deze variëteit geniet bij Pralifino de voorkeur omwille van zijn specifieke, kenmerkende karakteristieken op het vlak van smaak en textuur als originechocolade.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Pralifino Chocolatier Varsenare een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond