Openingsuren

Maandag 30/01 14:00 - 18:00
Dinsdag 31/01 09:00 - 12:0014:00 - 18:00
Woensdag 01/02 09:00 - 12:0014:00 - 18:00
Donderdag 02/02 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 03/02 09:00 - 12:0014:00 - 18:00
Zaterdag 04/02 10:00 - 12:00Na afspraak
Zondag 29/01 GeslotenGesloten

Info


Vyvey, het andere interieur wordt gedragen door Erik en Mieke Willems - Vyvey, 2 warme mensen met een hart voor interieur. Gespecialiseerd in de totale aankleding van uw woning.

Persoonlijk contact en een band opbouwen met de klant, daar staan we voor.

U kunt vertrouwen op onze degelijke vakkennis. Uw interieur toevertrouwen aan Erik en zijn team zorgt voor een esthetische meerwaarde voor uw woning, kantoor, praktijk,... Wij hebben een eigen plaatsingdienst, het team bestaat uit ervaren vaklui en de patron werkt steeds mee !

Wij geven advies in diverse stijlen en werken uw voorkeuren, in samenspraak, uit. Met oog voor detail en uitstraling. U krijgt kwaliteit en service zonder zorgen. Kortom, wij zijn gekend omwille van onze zeer verzorgde schilder- en decoratiewerken.

Het aanbod van Vyvey strekt zich van het aanpakken van één element zoals verf met advies, raamdecoratie en zonnewering, vloer- en wandbekleding, schilder- en decoratiewerken binnen én buiten tot het op zich nemen van een totaalinrichting, dit al dan niet van ontwerp tot uitwerking.
Een project is pas volmaakt als beide partijen met trots en met een tevreden gevoel kunnen uitpakken met een geslaagd resultaat.

In onze showroom heerst een huiselijke en familiale sfeer. Voeg hierbij de sympathieke en persoonlijke aanpak van Mieke en een bezoek aan onze showroom is net dat tikkeltje meer.
Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de aankoop van verf, behang, stof, tapijt, laminaat, vinyl,....mét advies voor wie zelf graag de handen uit de mouwen steekt.


De mooiste stoffen en bevestigingsmaterialen:
van o.a. Aritex, B&M, Carlucci, Chivasso, Copahome, Creating moments, Decoline, Elti Gardisette, Gea, Jab Anstoetz, MHZ, Sanderson, Romo, Sunway, Vano, Wind,... 

Het mooiste behang:
van o.a. Arté, Chivasso, Carlucci, Elitis, Jab Anstoetz,
Khroma, Masureel, Phillip Jeffries, Tissage Mahieu,...

De beste verven:
v
an o.a. Sigma Coatings, Mathys, Sikkens, Herbol, Trimetal, Boss Paints,....

 

Parket, vloerbedekking, en karpetten:

van o.a. Creatuft, Tasibel, Desso, Lano, Jab, Angelo Rugs, Wind,....

Vinyl, laminaat en linoleum van o.a. Bolon, Novilon, Forbo, Livin in,....

 

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Vyvey, het andere interieur een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond