Openingsuren

Maandag 01/06 14:00 - 18:00
Dinsdag 02/06 09:00 - 12:0014:00 - 18:00
Woensdag 03/06 09:00 - 12:0014:00 - 18:00
Donderdag 04/06 Na afspraak
Vrijdag 29/05 09:00 - 12:0014:00 - 18:00
Zaterdag 30/05 10:00 - 12:00Na afspraak
Zondag 31/05 Gesloten

Info


Vyvey, het andere interieur wordt gedragen door Erik en Mieke Willems - Vyvey, 2 warme mensen met een hart voor interieur. Gespecialiseerd in de totale aankleding van uw woning.

Persoonlijk contact en een band opbouwen met de klant, daar staan we voor.

U kunt vertrouwen op onze degelijke vakkennis. Uw interieur toevertrouwen aan Erik en zijn team zorgt voor een esthetische meerwaarde voor uw woning, kantoor, praktijk,... Wij hebben een eigen plaatsingdienst, het team bestaat uit ervaren vaklui en de patron werkt steeds mee !

Wij geven advies in diverse stijlen en werken uw voorkeuren, in samenspraak, uit. Met oog voor detail en uitstraling. U krijgt kwaliteit en service zonder zorgen. Kortom, wij zijn gekend omwille van onze zeer verzorgde schilder- en decoratiewerken.

Het aanbod van Vyvey strekt zich van het aanpakken van één element zoals verf met advies, raamdecoratie en zonnewering, vloer- en wandbekleding, schilder- en decoratiewerken binnen én buiten tot het op zich nemen van een totaalinrichting, dit al dan niet van ontwerp tot uitwerking.
Een project is pas volmaakt als beide partijen met trots en met een tevreden gevoel kunnen uitpakken met een geslaagd resultaat.

In onze showroom heerst een huiselijke en familiale sfeer. Voeg hierbij de sympathieke en persoonlijke aanpak van Mieke en een bezoek aan onze showroom is net dat tikkeltje meer.
Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de aankoop van verf, behang, stof, tapijt, laminaat, vinyl,....mét advies voor wie zelf graag de handen uit de mouwen steekt.


De mooiste stoffen en bevestigingsmaterialen:
van o.a. Aritex, B&M, Carlucci, Chivasso, Christian Fischbacher, Creating moments, Decoline, Gardisette, Jab, Sanderson, Romo, Vano, Copa, MHZ, Sunway,... 

Het mooiste behang:
van o.a. Arté, Chivasso, Carlucci, Eijffinger, Elitis, Flamant
Harlequin, Khroma, Sanderson, Guy Masureel, Dekens

De beste verven:
v
an o.a. Sigma, Histor One, Mathys, Sikkens, Herbol, Trimetal, Boss....

 

Parket, vloerbedekking, en karpetten:

van o.a. Creatuft, Tasibel, Desso, Lano, Jab, Angelo Rugs,..

Vinyl, laminaat en linoleum van o.a. Bolon, Novilon, Forbo, Livin in,....

 

 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Cocoonen in stijl!

Vyvey vliegt er weer in !!!
In welke stijl wil je cocoonen: een etnische mix of een sfeer van natuurlijke en zachte tinten? Of eerder een exotische toets met donkere tinten? Kom en ontdek dat vloerkleed, kleur, behang, gordijn die je interieur een nieuwe uitstraling en balans geeft!

Vyvey vliegt er weer in !!!

Beste klant, we zijn opnieuw open en blij om je terug vanuit onze vertrouwde omgeving bij te staan met het juiste advies. Hierbij stellen we jouw en onze veiligheid voorop met respect voor de social distancing. Tot binnenkort in onze vernieuwde showroom !

Trefwoorden

Nieuwsbrief