Ontdek de reviews van klanten van Schoenmakerij en Slotenmakerij Luc - MHS bv in Kampenhout.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
ZEEEER TEVREDEN

Review door Kim op 2021-04-27
Scoremotivatie
doe zo voort , je levert prachtig werk

Review door Lieve op 2021-03-25
Scoremotivatie
zeer professioneel en behulpzaam, vriendelijk en neemt tijd voor jou . Gewoon de BESTE in z'n vak !

Review door Lieve op 2021-03-25
Scoremotivatie
Luc is een hele vriendelijke en behulpzame handelaar. Ik werd efficiënt geholpen en ga met plezier langs voor schoenen, sleutels, nummerplaat en accessoires.

Review door Rozemarijn op 2021-03-24
Scoremotivatie
Uitstekende service en supervriendelijk. Ik ging voor binnenzolen en werd uitstekend geholpen! Nogmaals bedankt en hopelijk tot binnenkort

Review door Kevin op 2021-03-18
Scoremotivatie
Zeer snelle professionele service, en heel vriendelijke ontvangst. Soms te vriendelijk, want je raakt zo aan de babbel dat de tijd voorbij vliegt :-)

Review door Gwendolyn op 2021-03-16
Scoremotivatie
Altijd een plezier om bij Luc langs te gaan.

Review door Didier op 2021-03-13
Scoremotivatie
Luc is altijd zeer professioneel, vriendelijk en bovenal een zeer aangenaam persoon.

Review door Didier op 2021-03-13
Scoremotivatie
Heel vriendelijk en heeft de moeite genomen om mijn te helpen met een amerikaans model van sleutel (speciale bestelling). Een andere slotenmaker heeft mij gewoon gezegd dat hij mij niet kon helpen met dit type van sleutel.

Review door Ronny op 2021-03-10
Scoremotivatie
Vlotte bediening, aangename zaakvoerder!

Review door Karen op 2021-03-07
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.