Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2020-2021

Schoenmakerij en Slotenmakerij Luc - MHS is Laureaat geworden voor Vriendelijkste Handelaar in Kampenhout

Schoenmakerij en Slotenmakerij Luc – MHS is wederom geëerd bij de actie van Vriendelijkste Handelaar Kampenhout als Laureaat. De klanten zijn overduidelijk nog steeds tevreden van Luc zijn diensten want zij gaven hem de prachtige score van 9,68/10.

Geef zelf ook een quotering voor deze kmo zijn klantvriendelijkheid. Dat kan met een unieke code die je kunt krijgen bij hem, ingeschreven zijn op de nieuwsbrieven of als je meedoet met de EINDEJAARSACTIE van Handelsgids bij hen. Zo kun je kans maken om vele kortings- en cadeaubonnen te winnen van o.a. Schoenmakerij en Slotenmakerij Luc - MHS en andere handelaars uit de streek. Wie weet ben jij wel de gelukkige die aan de haal gaat met de hoofdprijs of met één van de andere grote prijzen. Waag zeker je kans dit eindejaar, het is heel eenvoudig, en geef een mooie quotering.

Om je een idee te geven, kan je alvast bekijken welke de prijzen van vorig jaar waren. https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/prijzen/.

Ben je ook zo omver geblazen door het aanbod? Vraag dan zeker jouw persoonlijke code bij Schoenmakerij en Slotenmakerij Luc - MHS.

Koop lokaal ! Win lokaal !