Hostellerie Ter Heide

Info

Even heerlijk genieten en tot rust komen in een groene omgeving? Dan is Restaurant - Hotel Ter Heide, gelegen In het hart van het Meetjesland, aan de rand van de Lembeekse bossen een echte aanrader. Het pand is ingericht in koloniale stijl en werd opgenomen in de prestigieuze keten "Relais du Silence".
 

De 9 vernieuwde kamers zijn allen voorzien van een ligbad, minibar, tv, telefoon en internetaansluiting.
 

Culinair genieten

Carl Van Hecke en zijn team staan garant voor een waaier van uitgelezen gerechten. Iedere dag is er een marktmenu, die in de vroege ochtenduren door de chef samengesteld wordt naargelang het aanbod en seizoen, zoals asperges uit de eigen regio, oesters uit Grevelingen, zelfbereide foie gras, ...

De wijnkaart werd volledig samengesteld en op het domein aangekocht door Carl.
De kelders bevatten niet minder dan 14.000 flessen wijn!
 

Rustiek overnachten

In Hostellerie Ter Heide kunt u terecht voor het totaalpakket: u kunt er in het restaurant genieten van de culinaire creaties van de chef-kok, maar kunt er eveneens een overnachting boeken voor jezelf of je gezelschap. Met interessante cultuurhistorische steden als Gent of Brugge op slechts 20 minuten rijden, is Ter Heide de ideale uitvalsbasis om even te ontsnappen aan de drukte van de binnenstad of om ze net op te gaan zoeken.

De kamers zelf zijn voorzien van alle moderne comfort.
 

Feesten, evenementen en vergaderingen

Wanneer u een gelegenheid organiseert, is een mooie en unieke locatie een eerste troef om uw gasten te ontvangen. Bij Hostellerie Ter Heide hebt u keuze uit 2 zalen om te huren om uw feest, evenement, vergadering of bijeenkomst te laten doorgaan.

De eerste zaal, "Salon", is ingericht in koloniale stijl en biedt een prachtig kader voor feesten in intieme kring. U kunt er groepen gasten tot 30 personen verwelkomen en er wordt steeds een formule uitgewerkt die rekening houdt en tegemoet komt aan uw wensen en uw budget.

De tweede zaal, "Christine's place", is een grote, lichtrijke ruimte die multifunctioneel kan gebruikt worden. U kunt er zelfs multimedia-apparatuur ter beschikking krijgen op aanvraag. Deze zaal leent zich uitstekend voor seminaries, vergaderingen, personeelsfeesten, uitvaarten en huwelijksfeesten.
Bij de formule "diner" kunt u er 80 tot 100 gasten verwelkomen, voor een "walking diner" zijn dit ca. 200 personen en bij een staande receptie kunt u tot 250 gasten uitnodigen.

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Trefwoorden

Nieuwsbrief