Andere belangrijke handelaars

Algemene Schrijnwerken Leo Van Laer

Openingsuren

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten
Bouwverlof juli.

Foto’s

Info

Algemene schrijnwerken Leo Van Laer in Kasterlee is gespecialiseerd in restauratie, renovatie en nieuwbouw. De vakman verzorgt alle gyprocwerken, dakwerken, deuren, trappen, ramen en algemene schrijnwerken.
 

Dakwerken

Bent u bezig met een nieuwbouwproject of renovatie van uw woning? Heeft uw huis een plat dak of hellend dak? Moeten er grote of kleine werken gebeuren? Algemene Schrijnwerken Leo Van Laer is uw partner voor alle soorten dakwerken. De vakman garandeert hierbij steeds kwaliteit en professionaliteit.
 

Gevelbekleding

De gevel is een belangrijk deel van uw woning. Het bepaalt immers het uiterlijk van uw huis. Een degelijke gevelbekleding geeft uw woning niet enkel een ander uitzicht, maar ook een beter comfort. Pleisterwerk op de buitengevel van uw huis is vaak ook nodig voor de isolatie van de woning en levert een behoorlijke energiebesparing op. Algemene Schrijnwerken Leo Van Laer is de expert in gevelbekleding waarmee u beslist wil samenwerken.
 

Gyproc

Wie gaat renoveren of bezig is aan een nieuwbouwproject droomt waarschijnlijk al over de kleuren die de muren in de woning zullen krijgen. Voor u overgaat tot het beschilderen of behangen van uw muren, is het echter belangrijk dat u alles eerst goed egaliseert. Dit werk neemt Algemene Schrijnwerken Leo Van Laer u graag uit handen door het plaatsen van gyproc.

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Algemene Schrijnwerken Leo Van Laer, 2460 Kasterlee, Boekwijtbaan 22

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie Algemene Schrijnwerken Leo Van Laer

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Algemene Schrijnwerken Leo Van Laer als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden