Pedicure Petra

Openingsuren

Maandag 02/10 Na afspraak
Dinsdag 03/10 Na afspraak
Woensdag 04/10 Na afspraak
Donderdag 05/10 Na afspraak
Vrijdag 06/10 Na afspraak
Zaterdag 07/10 Na afspraak
Zondag 08/10 Gesloten

Foto’s

Info

Pedicure in Kasterlee

 

Verzorgingsmogelijkheden

Bij Pedicure Petra kan je alles verwachten voor de behandeling van je dromen. Gesitueerd in Kasterlee zorgen we voor verschillende verzorgingsmogelijkheden zoals kalknagels, ingegroeide nagels, eksterogen, likdoorn, eelt en andere voetverzorging, maar ook verzorging aan huis behoord tot de orde bij Pedicure Petra.


Behandeling

Likdoorns, iets wat stekende pijn garandeert. Hoe we deze verwijderen kan op verschillende manieren. Dit wordt handmatig en machinaal gedaan zodat we het wegsnijden en frezen van de eeltpit volledig kunnen doen. Deze zal direct verdwijnen en bent u ook ineens verlost van de pijn, de last die u had tijdens het wandelen is dus volledig weg. Bij ingegroeide nagels knippen we de zijkant van de teennagel in tot onder de nagelriem. De rest van het stuk nagel trekken we weg met een tangetje zodat we er makkelijk bij kunnen. We raden nu eenmaal aan niet te lang te wachten met het behandelen hiervan omdat dit zeer snel kan verergeren.
 

Medische pedicure

Gewone pedicure, medische pedicure, het klinkt allemaal hetzelfde, maar is het helemaal niet. Wat zijn nu de verschillen? Wel een medische pedicure kent alle kenmerken van een gewone pedicure, maar is gespecialiseerd in verschillende onderdelen. Zo houd dit in het verwijderen van eelt, eeltpitten, frezen van nagels, behandelen van ingegroeide nagels, schimmelnagels en nog veel meer.
 

Specialiteit

De specialiteit van ons is niet alleen dat ik een voetverzorgster aan huis ben, maar dat onze behandelingen op een professionele en rustige manier worden uitgevoerd. Met het gebruik van het beste materiaal en producten willen we zorgen voor een uitstekende persoonlijke service en is de klantenervaring iets wat bij ons op de eerste plaats komt. Zo willen we bovenop een goede behandeling rust naar je toe brengen. Heb je dus eelt, likdoorn of een andere (medische) pedicure nodig, ik zorg met een glimlach voor een resultaat waarbij je helemaal in de wolken bent.
 

Ideaal cadeau

Vind je het ook zo moeilijk voor een van je vrienden een cadeautje te vinden? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Binnen ons assortiment van geweldige behandelingen bieden wij de mogelijkheid tot het kopen van een cadeaubon. Hiermee kan je iemand zich helemaal in de watten doen leggen en tot rust laten komen met een zalige pedicure. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Pedicure Petra een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond