Openingsuren

Maandag 05/12 Gesloten
Dinsdag 06/12 10:00 - 18:00
Woensdag 07/12 10:00 - 18:00
Donderdag 08/12 10:00 - 18:00
Vrijdag 09/12 10:00 - 18:00
Zaterdag 10/12 10:00 - 18:00
Zondag 04/12 Gesloten

Info

Bij Sinjeur by Jona vindt elke man de gepaste kledij in de stijlvolle collecties


Mannen met grote maten hebben opvallend weinig keuze in de bestaande modecollecties. Zaakvoerder Jonathan van Sinjeur by Jona vindt het hoog nodig om het tij te keren. Sinjeur by Jona vindt namelijk dat je kleren moet dragen waarin jij je beter in je vel voelt, ongeacht je leeftijd of kledingmaat. 
 

Herenmode

Sinjeur by Jona beschikt over een brede waaier aan merken waarbij elke klant zijn eigen unieke look en stijl kan creëeren. Alle merken zijn door Jonathan zelf, zorgvuldig en met kennis van zaken geselecteerd. Zo kan je er o.a. Pierre Cardin, Blue FIelds, en Butcher of Blue terugvinden. Kortom hebben ze bij Sinjeur by Jona een stijlvolle selectie aan merken met een brede prijsrange voor elke leeftijdscategorie. 
 

Herenkledij van S tot 5XL

Bij Sinjeur by Jona is er gedacht aan elke man. Heb je maat small, medium of XXL? Ook dan vind jij stijlvolle herenkledij bij Sinjeur by Jona. Er wordt steeds een klassevolle collectie uitgezocht voor maten S tot 5XL. Op deze manier kan elke man zijn persoonlijke en unieke stijl vinden dankzij Jonathan.
 

Kledingwinkel voor mannen

Jonathan van Sinjeur by Jona heeft zijn gloednieuwe en unieke boetiek opgestart in de gemeente Kasterlee. Het is een winkel voor mannen met alle maten en leeftijden. In de winkel bepaal je zelf hoe je jouw nieuwe outfit vindt. Bij binnenkomst kan je rustig rondkijken en kan je steeds raad en advies vragen aan Jonathan. Hij geeft je met plezier gratis stijladvies om je zo op weg te helpen naar de juiste outfit. Op de eigen website van Sinjeur by Jona kan je ook altijd eens gaan surfen om nog meer informatie te weten te komen over Jonathan en zijn prachtig initiatief. https://www.sinjeurbyjona.be.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Sinjeur by Jona

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Sinjeur by Jona een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Toffe winkel en ook goed voor gr... 8,9 Review door: Georges
Aangenaam en sympathiek in omgan... 10 Review door: Benny
goed bezig... 10 Review door: Marina
Top winkel!... 10 Review door: Suzy
DOE ZO VERDER 👍👍... 9,8 Review door: Ingrid