Van Dingenen-Bleyens bv

Info

Van Dingenen-Bleyens bvba in Kasterlee is na jarenlange ervaring als aannemer in nieuwbouw en verbouwingen helemaal klaar om uw woondroom te realiseren.

De aannemer is gespecialiseerd in kleine en grote ruwbouwwerken, nieuwbouwprojecten verbouwingen en renovaties en kleine herstellingen aan gebouwen.
 

Nieuwbouw

Een nieuwbouwwoning realiseren is niet altijd eenvoudig. Samenwerken met een aannemer nieuwbouwwerken die over een ruime ervaring het vak beschikt, is een stevige troef. Zo bent u zeker van correct advies, een professionele uitvoering én een nauwkeurig opvolging van uw werken.
Het team van Van Dingenen-Bleyens staat klaar om kleine en grote ruwbouwwerken, maar ook volledige nieuwbouwwerken uit te voeren.

 

Renovatie

Renoveren met 100 procent tevredenheid? Ga in zee met aannemer verbouwingswerken Van Dingenen-Bleyens bvba. Verbouwingswerken vergen vaak de nodige creativiteit. Niet alleen van u en uw architect, maar ook van uw aannemer renovatiewerken. Een partner die de nodige ervaring heeft met verbouwingen beseft dat en brengt u op de hoogte over onverwachte situaties en noodzakelijke bijsturingen. Een goede communicatie is essentieel.
Maar ook de prijs moet besproken worden. Een goede aannemer is helder en eerlijk over de tarieven die hij hanteert. Van Dingenen-Bleyens bvba begeleidt u doorheen het hele renovatieproces, met duidelijk advies en een correcte aanpak.Contacteer de aannemer in Putte voor een offerte op maat.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Van Dingenen-Bleyens bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond