Openingsuren

Maandag 25/10 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 19/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 20/10 GeslotenGesloten
Donderdag 21/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 22/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 23/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 24/10 GeslotenGesloten

Info

Welkom bij Emilie Skin & Nail Care!

Ik ben werkzaam in de beautysector als schoonheidsspecialiste sinds 2004.
Deze ervaring heeft mij geleerd dat gelukkig zijn, ook betekent goed in je vel zitten.
Letterlijk!

Huidproblemen kunnen je zelfzekerheid enorm aantasten. Het is de eerste indruk die iemand van je krijgt, die soms alles bepalend is. Een mooie huid hebben kan op elke leeftijd. Iemand van 65 jaar kan een mooiere huid hebben dan iemand van 25 jaar.

Ik help jou, de moderne vrouw die bewust met haar gezondheid bezig is om jouw huid gezond te maken op cellulair niveau zodanig dat je de klok wat kan terugdraaien, er blijft goed uitzien en hierdoor ook meer zelfvertrouwen krijgt.

Een grondige huidanalyse is hoe we van start gaan, want meten is weten. Aansluitend stel ik een behandelplan op voor thuisverzorging volgens de principes van mijn RENEW stappenplan, aangevuld met voedingssupplementen zodat je thuis  aan de voorbereiding kan beginnen. We bespreken een huidverzorgingstraject dat geschikt is voor de noden van je huid.

Ik geloof in een intensieve aanpak van 3 maanden, in combinatie met een vervolgtraject om het verkregen resultaat te behouden en optimaliseren.

Klinkt dit als iets waar jij je ook in kan vinden? Contacteer me: GSM +32479718465 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/