Emilie Nagelstudio / Schoonheidssalon

Openingsuren

Maandag 16/12 Na afspraak
Dinsdag 17/12 Na afspraak
Woensdag 18/12 Na afspraak
Donderdag 19/12 Na afspraak
Vrijdag 20/12 Na afspraak
Zaterdag 14/12 Na afspraak
Zondag 15/12 Gesloten

Foto’s

Info

Emilie Nagelstudio en Schoonheidssalon te Keerbergen is gespecialiseerd in het verzorgen van handen en voeten. Hebt u nood aan een huidverzorging of wenst u een nieuw kleurtje op uw nagels? Maak een afspraak in het salon en uw wensen worden vervuld.
 

Manicure Keerbergen

Na een manicure bij Emilie Nagelstudio en Schoonheidssalon wordt u helemaal vrolijk van uw nagels. Fluo, flashy, gewaagd of naturel? Laat uw fantasie de vrije loop en bepaal zelf de creatie door te kiezen uit wel 150 verschillende kleuren, of vraag Emilie om advies.
U heeft de keuze uit een louter verzorgende manicure, of eentje aangevuld met het aanbrengen van shellac of gelnagels.
 

Huidverzorging Keerbergen

Weet u hoe het werkelijk met uw huid gesteld is? Bij Emilie vindt u no-nonsense behandelingen op maat dankzij huidmeting, verschillende diepgaande technieken en een professioneel oog. Alle producten en behandelingen zijn op uiteenlopende huidproblemen getest.
U kan terecht in het salon te Keerbergen voor lichaamsverzorging voor zeer droge, vermoeide, tot beschadigde huid. Emilie werkt met producten van het merk AHAVA, dat tijdloze ingrediënten op een verantwoorde manier combineert om u de beste huidverzorgingsproducten aan te bieden. Dankzij hun samenstelling bieden de professionele producten hernieuwende eigenschappen die huidveroudering tegengaan en zorgen voor een egale en zachte huid.
 

Ligging en routebeschrijving