Eigen Kracht

Openingsuren

Maandag 16/09 Na afspraak
Dinsdag 17/09 Na afspraak
Woensdag 18/09 Na afspraak
Donderdag 19/09 Na afspraak
Vrijdag 20/09 Na afspraak
Zaterdag 21/09 Na afspraak
Zondag 15/09 Na afspraak

Foto’s

Info

Een goede boekhouding is een onontbeerlijk ingrediënt voor het optimaal functioneren van uw bedrijf. Boekhoudkantoor Eigen Kracht te Keerbergen kan u daarbij helpen. Of het nu gaat om de oprichting van een nieuwe zaak, btw afhandeling, uw volledige boekhouding of om een helpende hand te bieden bij het vervullen van de jaarlijkse verplichtingen. Het kantoor te Keerbergen is van vele markten thuis en kan zeker een toegevoegde waarde betekenen voor uw bedrijf.
 

Oprichting bedrijf

Boekhoudkantoor eigen kracht biedt starters en toekomstige klanten een eerste, korte en vrijblijvende consultatie steeds gratis aan.
Bij de oprichting van vennootschappen is het mogelijk u van begin tot einde te laten bijstaan. Zo helpt het kantoor u bij uw financieel plan en budgettering en mag u rekenen op begeleiding van de notariële akte. Eigen Kracht zorgt ook voor vestigingsgetuigschriften, een ondernemingsnummer, een registratienummer, een erkenningsnummer en voor de verplichte aansluitingen.
 

Boekhouding en administratie

Het boekhoudkantoor te Keerbergen neemt graag uw volledige boekhouding voor zijn rekening. Denk maar aan inboeken van verkoop-, aankoop-, financiële en diverse stukken. Ook uw BTW verplichtingen, zoals maandelijkse aangifte of kwartaalaangiftes, jaarlijkse BTW listing en intracommunautaire opgaven, kan u aan kantoor Eigen Kracht toevertrouwen.
Verder verzorgt het kantoor de Intrastat aangifte en bieden de experts ondersteuning bij controle van gelijk welke instantie, zoals AOIF, BTW en Sociale inspectie.
Ook voor het vervullen van de jaarlijkse verplichtingen, zoals het invullen van de fiscale aangifte in de Personenbelasting, in de Vennootschapsbelasting, in de Rechtspersonenbelasting en neerleggen en publiceren van de balans bij de Nationale bank, zit u goed bij kantoor Eigen Kracht.

Ligging en routebeschrijving