Kessel-Lo Motors

Openingsuren

Maandag 19/08 08:00 - 18:30
Dinsdag 20/08 08:00 - 18:30
Woensdag 21/08 08:00 - 18:30
Donderdag 22/08 08:00 - 18:30
Vrijdag 23/08 08:00 - 18:30
Zaterdag 24/08 09:00 - 17:00
Zondag 18/08 Gesloten

Foto’s

Info

Kessel-Lo Motors op de Diestsesteenweg in Kessel-Lo is al meer dan 25 jaar sterk in zijn service. Samen met een ervaren en gedreven team aan garagisten en mecaniciens staat deze garage klaar voor alle onderhoud- en herstellingswerken aan uw wagen. Ook wanneer het tijd is voor een nieuwe of tweedehandswagen kunt u rekenen op de ervaring en begeleiding van deze professionals.
 

Hyundai-dealer

Kessel-Lo Motors is al jarenlang dé Hyundai dealer van zijn regio. Een stevige traditie die enkel opgebouwd kon worden door volgehouden kwaliteit in service-verlening. U vindt er een groot aanbod aan beschikbare modellen en showroomwagens terug, zodat u reeds ter plaatse het comfort en gebruiksgemak van een Hyundai kunt ontdekken en uitproberen.

Staat uw droommodel er nog niet tussen? Alle Hyundai-modellen zijn op bestelling verkrijgbaar en kunnen worden uitgerust met de opties van uw keuze. Door deze aanpasbaarheid kan ieder model naar uw smaak ingericht en aangepast worden. 
 

Troef

Als gereputeerd merkdealer maken zij zich sterk in het feit dat zij u niet alleen een top-product leveren, maar dat zij u door hun organisatie en hun aangeboden dienstenpakket perfect kunnen ondersteunen. Het vertrouwen dat u als klant schenkt nemen ze erg ter harte en als appreciatie krijgt u een kwalitatieve service en uitstekende klantgerichtheid terug.
 

Diensten

Bent u op zoek naar een betrouwbare wagen die tevens maximaal rendeert? Dan bent u bij Kessel-Lo Motors aan het goede adres! Zij houden het onderhoud van uw wagen betaalbaar, zodat u langer van uw wagen kan genieten, en voeren ALLE herstellingen uit aan ALLE voertuigen van ALLE merken.
 

Hulp op ieders maat

Bij deze autoverkoper kan u een onderhoud laten uitvoeren op afspraak en wachten terwijl zij uw wagen onder handen nemen. U kan niet wachten? Geen probleem! Dan staat er een vervangwagen ter uwer beschikking!

Kessel-Lo Motors : Dé Hyundai garage in uw buurt.

Ligging en routebeschrijving