Spar-a-Drap - Thuisverpleging Groep Depotter

Openingsuren

Maandag 10/08 14:00 - 18:00
Dinsdag 11/08 14:00 - 18:00
Woensdag 12/08 14:00 - 18:00
Donderdag 13/08 14:00 - 18:00
Vrijdag 07/08 14:00 - 18:00
Zaterdag 08/08 14:00 - 18:00
Zondag 09/08 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Last van chronische pijnen, revalidatie of andere medische problemen waar u best wat hulp mee kunt gebruiken? Voor zowel de benodigdheden als de service zelf moet u maar bij één adres zijn: Spar-a-Drap!
 

Winkel

Spar-a-Drap biedt een volledige tweedelige service aan: enerzijds verkopen ze in de winkel alle benodigdheden voor thuiszorg of de ondersteuning van patiënten met bepaalde klachten, anderzijds bieden ze zelf ook thuisverpleging aan. 

 

Thuiszorgartikelen
 
Spar-a-Drap verkoopt en verhuurt allerlei handige producten voor patiënten van de thuisverpleging, maar ook voor alle andere klanten die sukkelen met bepaalde medische problemen en daar wat ondersteuning voor kunnen gebruiken. Het uitgebreide gamma van Spar-a-Drap omvat onder meer ondersteunende bh's, borstprotheses en steunverbanden. Ze doen ook aan verkoop en verhuur van krukken, rolstoelen, hartslagmeters, urinalen ... Voor de kinderen en zuigelingen bieden ze speciaal aangepaste luchtbevochtigers en thermometers aan. Dit alles steeds van befaamde merken die de hoogste kwaliteit leveren. 
 

Thuisverpleging

Spar-a-Drap biedt ook een uitgebreide thuisverzorgingsservice aan, deze thuisverpleging gebeurt steeds door erkende experts. De verpleging is volledig gratis voor iedereen met een gepast doktersattest: Spar-a-Drap heeft hiervoor een overeenkomst met alle mutualiteiten. Verpleging is ook mogelijk via het dispensarium. 

Onlangs is er ook een cursus gevolgd en kan nierdialyse ook aan huis gebeuren.


Heeft u nood aan verplegers of middelen om u met medische klachten te ondersteunen? Spring dan snel eens binnen bij Spar-a-Drap in de Leopold II laan 246, naast de kapel, vlakbij de kust, om na te vragen wat zij voor u kunnen betekenen!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief