Openingsuren

Maandag 21/06 13:00 - 18:00
Dinsdag 22/06 GeslotenGesloten
Woensdag 23/06 13:00 - 18:00
Donderdag 24/06 GeslotenGesloten
Vrijdag 25/06 13:00 - 18:00
Zaterdag 26/06 10:00 - 18:00
Zondag 20/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Billy Rock’it

Billy Rock’it is een nieuwe zaak te Kortemark waar u terecht kan voor allerhande baby-, kinder- en tienermode in ware Rockabilly stijl.
 

Baby-, peuter- en kinderkleding

U vindt een ruime keuze voor uw kleine spruit bij Billy Rock’it, zowel in de winkel als op de webshop. Deze mode is er voor jongens en meisjes, voor ieders budget in een heel eigen stijl. Zo vindt elke ouder vast en zeker de gepaste kledij om hun kleintje te laten stralen. Enkele van de de merken verkrijgbaar bij Billy Rock’it zijn Hearts and Roses, Hotrod Hellcat, Liquorband en Six Bunnies.
 

Kinder- en tienerkledij

Uw kinderen lijken altijd te snel te groeien, gelukkig groeit het aanbod van Billy Rock’it met hun mee. Uw kind of tiener vindt er een grote keuze van coole outfits. Deze zijn o.a. in Rockabilly stijl en het aanbod kan omschreven worden als jeugdig, cool en stijlvol. Ook voor de grotere kinderen zijn er heel wat kleren te verkrijgen, zowel voor jongens als voor meisjes. Ook hier wordt de kwaliteit wederom gewaarborgd door de topmerken Hearts and Roses, Hotrod Hellcat, Liquorband en Six Bunnies.
 

Family Style

Voor families waar de vader in dezelfde stijl door het leven wil als zijn zoon, is er tevens een aanbod van herenkledij in diezelfde coole stijl. Voor een stoere jonge knaap is het altijd erg aangenaam indien zijn vader in soortgelijke kledij rondloopt.

Om een indruk te krijgen over welke stijl het bij Billy Rock’it gaat, kan u altijd eens een kijkje nemen op de webshop: www.billyrockit.be

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Superlieve dame met een hart van... 10 Review door: Patricia
Vriendelijke mensen... 9 Review door: Kurt
Zeer vriendelijk onthaal, een he... 10 Review door: Saskia
Hele mooie winkel en veel keuze... 10 Review door: Saskia
Een heel mooie etalage, en super... 10 Review door: Yolanda
Op zo'n korte tijd, toch zo'n pr... 10 Review door: Yanaika