Openingsuren

Maandag 04/12 Na afspraak
Dinsdag 05/12 Na afspraak
Woensdag 29/11 Na afspraak
Donderdag 30/11 Na afspraak
Vrijdag 01/12 Na afspraak
Zaterdag 02/12 Na afspraak
Zondag 03/12 Gesloten

Info

Fascinerende Ginreis rond de wereld bij Belle-Gin in Kortenaken

Bij Belle-Gin in Kortenaken ontdek jij welke Gin en welke tonic het beste bij jouw persoonlijkheid past. Zij nemen je namelijk mee op rondreis door de fascinerende wereld van Gin. Ontdek ook hoe je thuis een perfecte serve kan maken. 
 

Gin combineren met gerechten

Tegelijk geven ze bij Belle-Gin tips en tricks mee hoe je Gin met lekkere gerechtjes kan combineren. En dat allemaal in samenwerking met de lokale horeca. Ga dus zeker langs bij Belle-Gin om meer inspiratie en kennis op te doen. 
 

Tastings formules

Vanesse organiseert ook verscheidene Belle-Gin tastings hier in de Vaanstraat in Kortenaken om je te laten kennismaken met de beste Gins van de wereld.
Je hebt de keuze uit drie formules. The Journey, Culinaire Gintasting en de Tapas Gintasting. Ze zijn allemaal gebaseerd op het feit om je te laten kennismaken met verschillende Gin smaken en bijpassende tonics. Elke Gin draagt namelijk een eigen bijzonder verhaal met zich mee. 
 

Ga op Rum ontdekking

Belle-Gin is niet alleen gespecialiseerd in Gins en tonics, daarnaast zijn ze ook echte Rum kenners. Je kan er o.a. kennismaken met de heerlijke Ron Espero Coffee & Rum en de Ron De Jeremy Spiced Rum. Deze dranken zijn ideaal voor de liefhebbers en zeker de moeite waard om te proeven voor degene die deze Rums nog moet leren kennen. 
 

Webshop - Geschenkboxen

De langverwachte webshop van Belle-Gin is er! Ideaal om jezelf te verwennen of om het perfecte geschenk aan te kopen. Kom er meer over te weten via de webshop van Belle Gin .
Daar kan je ook terecht voor meer informatie over de Gins en als jij je wil inschrijven voor de tastings. Je zorgen maken om het ideale geschenk zijn nu voorbij, Ga langs bij Belle-Gin in Kortenaken en laat je omverblazen door al de smaken dat Gin te bieden heeft. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Belle-Gin een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond