Van 3 juli tem 13 juli
Van 27 augustus tem 31 augustus

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 11:30 - 21:30
Dinsdag 16/08 11:30 - 21:30
Woensdag 17/08 GeslotenGesloten
Donderdag 11/08 GeslotenGesloten
Vrijdag 12/08 11:30 - 21:30
Zaterdag 13/08 11:30 - 21:30
Zondag 14/08 11:30 - 21:30

Info

Restaurant De Luzern
Restaurant De Luzern van chef Jonathan Vanheer in het Vlaams-Brabantse Kortenaken staat garant voor lekker eten, bereid met dagverse kwaliteitsproducten en een gezellige, familiale sfeer waar gastvrijheid en een goede service geen loze begrippen zijn. Alle gerechten op de uitgebreide kaart zijn zorgvuldig gekozen door de chef om zijn gasten culinair te verwennen. Door de unieke combinatie van de Franse en de Belgische keuken kan iedereen er een persoonlijke favoriet op terugvinden. Ook de huisgemaakte sterke dranken (onder andere gin en porto) zijn beslist het proeven waard. Het restaurant met parking naast de zaak biedt plaats aan een 50-tal gasten. Hopelijk bent u er daar binnenkort één van.

Feestzaal De Luzern
Naast het restaurant beschikt De Luzern in Kortenaken ook over 2 feestzalen die apart kunnen afgehuurd worden. Deze feestzalen worden gratis ter beschikking gesteld want de catering wordt door het huis verzorgd. Zo kan De Luzern in hun feestzalen tot 100 gasten ontvangen. Ideaal voor recepties, vergaderingen en tal van feesten (zoals communiefeesten, trouwfeesten, bedrijfsfeesten, ...). Bij goed weer kunt u ook van het zonnige tuinterras gebruik maken.

Traiteur aan huis
Niet alleen in de zaak kunt u gastronomisch genieten, ook bij u thuis is dat perfect mogelijk. Zo kunt u bij Restaurant De Luzern ook terecht voor afhaalgerechten. Wie de chef liever thuis ontvangt, kan een feest aan huis reserveren. Of het nu om een zomerse barbecue gaat of om een gezellig tuinfeest met rijkelijk buffet, de catering van traiteur Jonathan maakt van elk thuisfeest een succes.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Restaurant De Luzern een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Goed bezig... 7,7 Review door: Ferre