Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2015

Het Vlijtig Bijtje is de vriendelijkste handelaar van Kortenaken! 

Op dinsdag 16 februari 2016 werd tijdens een glamoureuze Awarduitreiking in Feestzaal De Kom, te Hasselt. de vriendelijkste handelaars 2015 bekendgemaakt. Deze handelaars werden verkozen door hun eigen klanten zelf bij hun deelname aan de eindejaarsactie van Handelsgids. Tijdens deze spetterende Eindejaarsactie werden meer als 4 miljoen lotjes uitgedeeld en zijn bijna 20.000 handelaars uit Vlaanderen beoordeeld op hun vriendelijkheid. Alle deelnemers van de eindejaarsactie op www.handelsgids.be konden punten geven aan de handelaar waar hij of zij regelmatig winkelt. De hele verkiezing is dus gebaseerd op de mening van de klanten zelf.
 
Om als Vriendelijkste Handelaar verkozen te worden, moest de handelaar van minstens 100 verschillende klanten een quotering krijgen. Deze klanten mochten, naast hun quotering, ook suggesties voor hun handelaar bijvoegen. De vriendelijkste handelaars van 2015 ontvingen een Award en €500 aan reclamebudget. De tweede en derde plaats kregen respectievelijk €300 en €200 aan reclamebudget. Daarnaast kregen ook de klanten de kans om een mooie prijs te winnen, met een prijzenpot van maar liefst €50.000 verdeeld onder 500 winnaars. U vindt alle Vriendelijkste Handelaars per perslocatie terug op : www.handelsgids.be/persverslagen/2016


Interview met Het Vlijtig Bijtje
 
“Wij hebben onze award stevig gevierd met de klanten en met een goed glaasje cava. Tot Vriendelijkste Handelaar verkozen worden betekent veel voor ons. De award heeft bij ons een mooi plaatsje gekregen. We krijgen er dagelijks nog reacties op! Onze klanten vinden dat wij de vriendelijkste handelaar van Kortenaken zijn en dat is niet niets! We vinden dat dus een zeer mooie erkenning.”

“In 2014 werden we ook al eens tot Vriendelijkste Handelaar van Kortenaken verkozen. We hadden daar toen niets speciaals voor gedaan. Doordat er vorig jaar drie keer meer handelaars hebben deelgenomen, hebben we deze keer wel extra moeite gedaan. We hebben de acties op Facebook geplaatst en in de nieuwsbrief van Handelsgids. Op die manier kunnen we veel huidige of potentiële klanten bereiken. Daarnaast ben je tegelijkertijd natuurlijk ook reclame aan het maken voor je zaak. We vinden de verkiezing van Vriendelijkste Handelaar een tof initiatief, want het geeft een meerwaarde aan onze zaak en aan ons team.”

“We zijn gespecialiseerd in zelfmaakmode en handwerken. Daarnaast bieden we sinds kort ook interieurartikelen aan zoals behangpapier, gordijnen en vloerbekleding. Dat willen we in de toekomst graag verder uitbreiden. De klanten krijgen in onze zaak steeds persoonlijk advies met een klantvriendelijke aanpak. Bij Het Vlijtig Bijtje kan je terecht voor alle hobby – artikelen om creatief bezig te blijven.”

“Handelsgids is een interessante aanvulling op onze eigen website en Facebookpagina. Vooral in combinatie met de nieuwsbrieven van Handelsgids wordt het interessant. De nieuwsbrieven vinden we een groot pluspunt, aangezien ze zeer gemakkelijk zijn om mee te werken.”