TSC Security

Openingsuren

Maandag 25/11 09:00 - 16:00
Dinsdag 26/11 09:00 - 16:00
Woensdag 27/11 09:00 - 16:00
Donderdag 28/11 09:00 - 16:00
Vrijdag 22/11 09:00 - 16:00
Zaterdag 23/11 Gesloten
Zondag 24/11 Gesloten

Foto’s

Info

TSC Security in Kortrijk is uw specialist in elektriciteitswerken, camerabewaking, alarmsystemen, toegangscontrole en domotica. Tevens biedt het bedrijf elektrische laadpalen.
 

Alarmsystemen

Bescherm uw bedrijf of woning en gezin dankzij een alarmsysteem van TSC Security. De specialist in inbraaksystemen werkt met de meest hoogwaardige materialen van Guardall, GE, Jablotron, Ksenia en Aritech. Een beveiligingsexpert van TSC Security zorgt voor een op maat gemaakt concept zodat de potentiële inbreker zo snel mogelijk wordt gedetecteerd en afgeschrikt.
 

Camerabewaking

Op basis van een grondige analyse en expertise stelt TSC-Security een camerabewakingssysteem samen dat aan uw wensen voldoet. Camerabewaking kan worden ingezet voor registratie, winkelbeveiliging, automatisatie van poorten , nummerplaatherkenning en meer.

TSC Security kan systemen inzetten bij winkels, cafés, bankkantoren, productiehallen, musea, sportcomplexen, particuliere woningen en loodsen.
 

Toegangscontrole

TSC Security is uw specialist uit Izegem op het gebied van toegangscontrole en geïntegreerde oplossingen met inbraakdetectie en camerabewaking. Toegangscontrole zorgt voor meer overzicht van de aan- en afwezigheden en een correcte evacuatielijst van uw personeel. Zo zorgt toegangscontrole voor een aanzienlijke verbetering van het veiligheidsrisico van uw bedrijf.
 

Domotica

Voor al uw domotica oplossing staat TSC Security klaar als officiële partner van KNX. Domotica laat u toe te besparen op de verwarmingsinstallatie en deze te bedienen vanop afstand, uw ventilatiesysteem te beheren, uw verlichting of muziekinstallatie vanop afstand te bedienen en meer.
 
 

Ligging en routebeschrijving