Openingsuren

Maandag 30/11 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 24/11 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 25/11 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 26/11 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 27/11 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 28/11 Na afspraakNa afspraak
Zondag 29/11 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Fotografie Alexandra Verachtert staat voor professionele fotografie met een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding. Je kan contact opnemen met deze ervaren fotografe voor allerhande gelegenheden, gaande van een traditionele fotoshoot tot het in beeld brengen van een huwelijk, communie, lentefeest of zwangerschap. Bovendien is er ook de mogelijkheid om newborn en kindersessies te boeken.
 

Fotoshoots 

Wilt u uzelf in de schijnwerper zetten? Alexandra Verachtert is u graag van dienst. Wilt u uzelf liever van een andere kant laten zien? Geen enkel probleem. Deze professionele fotografe legt uw persoonlijkheid graag vast in scherpe en creatieve shots.
 

Doe eens een fotoshoot cadeau

Op zoek naar een origineel geschenk voor je beste vriend(in) of een geliefde? Schenk hem/haar een photoshoot cadeau! Veel plezier en levenslange mooie herinneringen gegarandeerd. 
 

Laat je belangrijke momenten professioneel vastleggen

Alexandra is een fotografe met een passie voor newborn en kinder fotografie. Ook voor de belangrijke momenten zoals uw huwelijk of zwangerschap staat zij voor je klaar met haar camera. Professionele foto's met een speels kantje. Ze verrast u graag met haar eigen creatieve ideeën om zo samen mooie herinneringen vast te leggen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Doe zo verder... 8,1 Review door: Inès
Prima!... 7,9 Review door: Hugo
In haar vak Talentvol , geduldig... 10 Review door: Sarah
Top... 10 Review door: Alexandra
SUPERVRIENDELIJK DOET HAAR JOB... 10 Review door: Lore
Super lieve meid, met een groot... 10 Review door: Steven