Openingsuren

Maandag 01/03 GeslotenGesloten
Dinsdag 02/03 GeslotenGesloten
Woensdag 03/03 GeslotenGesloten
Donderdag 25/02 GeslotenGesloten
Vrijdag 26/02 GeslotenGesloten
Zaterdag 27/02 GeslotenGesloten
Zondag 28/02 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Voor zowel een nieuwe wagen als reparaties, onderhoud en carrosserie zit u goed bij erkend Peugot verdeler Autocenter Necra te Laarne!
 

Verkoop nieuwe en occasiewagens

Autocenter Necra is in de eerste plaats officieel erkend Peugot verdeler. Peugot is een merk dat een breed gamma aan uiteenlopende automodellen biedt, goed voor verschillende doeleinden en binnen alle prijsklassen. Dit brede gamma wilt de garage dan ook zo goed mogelijk voorstellen via haar ruime aanbod. Voor de klanten met een krapper budget is een tweedehandswagen altijd een mogelijk. Deze worden voor de doorverkoop steeds grondig gecontroleerd en goed onderhouden, zodat u altijd een wagen koopt die in goede staat verkeert.
 

Hertstelling, carrosserie en auto-accessoires

Naast de aankoop van nieuwe auto’s is ook de herstelling en het onderhoud van uw huidige een optie. Autocenter Necra stelt een professioneel team garagisten ter beschikking in haar goed uitgeruste werkplaats. Deze staan in voor alle onderhoud en reparatie, van blikschade tot motorproblemen. Ook tot uw beschikking staat een uitgebreid assortiment aan verschillende auto-onderdelen en accessoires. Deze worden gebruikt voor de reparatie van uw wagen, maar ze kunnen ook dienen voor de personalisatie en het tunen van uw droomwagen. Ten slotte is ook het plaatsen van winterbanden mogelijk. Deze plaatsing en herstellingen worden gedaan voor alle merken.
 

Autoverhuur in Laarne

Heeft u een (extra) wagen nodig voor een kortere periode? Dan zou het te gek zijn om een hele nieuwe wagen aan te schaffen. Gelukkig heeft Autocenter Necra ook steeds enkele vlotte wagens te huur staan! Deze worden, net zoals de verkochte tweedehandswagens, regelmatig onderhouden en gerepareerd.
 
Met vragen kan u steeds contact opnemen via het nummer 09/367 50 48, of u kan steeds de showroom in Laarne bezoeken voor een overzicht van de aangeboden modellen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief