Openingsuren

Maandag 27/09 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 28/09 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 29/09 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 23/09 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 24/09 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 25/09 GeslotenGesloten
Zondag 26/09 GeslotenGesloten

Info

Voor al je herstellingen en renovaties moet je bij Dhondt Freddy zijn

Dankzij de reeds 25 jaar lange ervaring op de teller ben je bij Freddy in de beste handen. Freddy Dhondt staat garant voor een warme en persoonlijke service waar de behoeftes en wensen van de klant centraal staan. 
 

Dhondt Freddy is jouw redder in nood voor groot en klein kluswerk

Het eerste waarvoor je een beroep doet op klusjesmannen zijn kleine reparaties. Zoals zijnde sanitaire herstellingen of installaties en roofingwerken. Als het toch maar om een kleine reparatie gaat ben je al snel geneigd om er zelf aan te beginnen. Er bestaat echter een grote kans dat er ergens iets fout loopt en dat je alsnog een vakman moet inschakelen. Wat een gevolg geeft van veel tijd- en geldverlies. Zo ook voor het grotere werk zoals badkamerinrichtingen en badkamerrenovaties. Ga beter van de eerste keer voor een perfect resultaat en geef Freddy Dhondt een belletje.
 

Renovatie & Nieuwbouw 

Naast het gewone kluswerk kan je bij Freddy Dhondt ook terecht voor renovaties en nieuwbouw. Met raad en daad zal hij je bijstaan dat je de juiste keuzes zal maken. 

Heb je nood aan een vakman zoals Freddy of wens je wat meer informatie, aarzel dan niet om hem te contacteren. Om je de beste service te kunnen garanderen werkt Freddy alleen op afspraak. Zo kan hij alles tot in de puntjes herstellen, maken en afwerken.
Je kan ook steeds vrijblijvend een offerte aanvragen. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/actie