Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2015

Schoenen Scheire is de vriendelijkste handelaar van Laarne!

 
Op Donderdag 3 maart 2016 werd tijdens een glamoureuze Awarduitreiking in Hotel Royal Astrid te Aalst. de vriendelijkste handelaars 2015 bekendgemaakt. Deze handelaars werden verkozen door hun eigen klanten zelf bij hun deelname aan de Eindejaarsactie van Handelsgids. Tijdens deze spetterende Eindejaarsactie werden meer als 4 miljoen lotjes uitgedeeld en zijn bijna 20.000 handelaars uit Vlaanderen beoordeeld op hun vriendelijkheid. Alle deelnemers van de Eindejaarsactie op www.handelsgids.be konden punten geven aan de handelaar waar hij of zij regelmatig winkelt. De hele verkiezing is dus gebaseerd op de mening van de klanten zelf.
 
Om als Vriendelijkste Handelaar verkozen te worden, moest de handelaar van minstens 100 verschillende klanten een quotering krijgen. Deze klanten mochten, naast hun quotering, ook suggesties voor hun handelaar bijvoegen. De vriendelijkste handelaars van 2015 ontvingen een Award en €500 aan reclamebudget. De tweede en derde plaats kregen respectievelijk €300 en €200 aan reclamebudget. Daarnaast kregen ook de klanten de kans om een mooie prijs te winnen, met een prijzenpot van maar liefst €50.000 verdeeld onder 500 winnaars. U vindt alle Vriendelijkste Handelaars per perslocatie terug op : www.handelsgids.be/persverslagen/2016
 
Nu kan u uw vriendelijkste handelaar nog een extra hart onder de riem steken, laat op Facebook zien dat ook u van mening is dat Schoenen Scheire de Vriendelijkste Handelaar van Laarne is. Dit kan u doen door hun foto te liken of te delen via www.handelsgids.be/vh/facebook-wedstrijd/. De eerste tien handelaars met de meest vind-ik-leuks en keren gedeeld winnen een advertentie in het Vriendelijkste Handelaar magazine van Handelsgids. Laat uw vriendelijkste handelaar deze prijs winnen ! Like en deel hun foto!

Interview met Schoenen Scheire

“Het winnen van de award voelde goed. Het is een leuke beloning na al die jaren hard werken voor de klanten. Het toont aan dat de klanten vinden dat we goed bezig zijn. Ik heb tijdens de acties de lotjes uitgedeeld met bijhorende uitleg. Iets anders heb ik niet gedaan, ik ben gewoon mezelf gebleven. De klanten appreciëren dat blijkbaar! Ik vind de verkiezing dan ook heel belangrijk.”

“De Lente- en Eindejaarsactie is naar mijn mening een heel leuk initiatief. Omdat de acties in heel Vlaanderen aangeboden worden, merk je dat de klanten de acties kennen. Daarnaast is het natuurlijk fijn dat de klanten ook een hele mooie prijs kunnen winnen. Zo was er eens een klant die geen computer had om te kunnen stemmen. Hij zei dat hij het aan zijn zus zou vragen, maar direct daarna zei hij ook dat als zijn zus dan wint, hij dat niet zou kunnen verdragen( lacht) !”

“Samen met mijn man baat ik onze familiezaak al 25 jaar uit. Schoenen Scheire is al twee generaties lang een gevestigde waarde in Laarne en omstreken. Als schoenenwinkel verkoop ik comfortabele schoenen en pantoffels voor zowel dames, heren als kinderen. We zijn ook gespecialiseerd in wandelschoenen van de merken LOWA en TEVA. Ook als je steunzolen draagt, kan je bij ons terecht. We vinden dat schoenen kopen meer is dan alleen een mooi uitziend paar aanschaffen. Ze moeten comfortabel zijn. Daarnaast vind je bij ons ook handtassen, portefeuilles, accessoires en alle onderhoudsproducten voor schoenen.”

“Een eigen website hebben we niet. Handelsgids is daarom een snelle en gemakkelijke manier om toch een site te hebben. We plaatsen er regelmatig nieuwe informatie op. Zo kan je onze nieuwe collecties ook op de site bekijken. Veel mensen maken er gebruik van, dus dat is fijn.”