Openingsuren

Maandag 18/01 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 19/01 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 20/01 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 21/01 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 22/01 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 23/01 Na afspraakNa afspraak
Zondag 24/01 GeslotenGesloten

Info

Bcool Technics is een jong en dynamisch bedrijf uit Langemark-Poelkapelle. Het bedrijf is gespecialiseerd in koeltechniek en maakt er zijn doel van om u energiezuinig en milieuvriendelijk te laten koelen en warmen en is verdeler van Panasonic en Mitsubishi. Zowel voor airconditioning als voor een koelcel kan u beroep van op de specialist in koeltechnieken. Het bedrijf verzorgt tevens alle montagewerk en lastechnieken in inox en aluminium.
Bcool-Technics is een bedrijf dat borg staat voor kwaliteitsvolle uitvoeringen. U kan er steeds terecht voor een vrijblijvende offerte..
 

Diensten

Bcool-Technics is gespecialiseerd in laswerken in inox en aluminium. Het bedrijf verzorgt maatwerk en milieuvriendelijk montagewerk, zoals het plaatsen van sandwichpanelen. Daarnaast biedt het technische service.
De specialisten uit Langemark-Poelkapelle nemen ook alle herstellingen en onderhoud van koelinstallaties van frigo tot diepvries tot koeltogen voor hun rekening. 
 

Koelingsinstallaties

Bcool-Technics is commercieel verdeler van Panasonic en Mitsubischi  Electric waardoor er steeds snel kan geleverd worden en goede back-up verzekerd is.
U kan hier terecht voor een koelcel, koelwagen, koelwerkbank, barkoeler, bierkoeler, diepvriescel, vrieskast of glasdeurfrigo. De vakman begeleidt u steeds naar de optimale installatie.

Ligging en routebeschrijving

Actie

Actie

Trefwoorden

Nieuwsbrief