Bcool-Technics

Openingsuren

Maandag 06/04 Na afspraak
Dinsdag 07/04 Na afspraak
Woensdag 08/04 Na afspraak
Donderdag 09/04 Na afspraak
Vrijdag 10/04 Na afspraak
Zaterdag 04/04 Na afspraak
Zondag 05/04 Gesloten

Info

Bcool Technics is een jong en dynamisch bedrijf uit Langemark-Poelkapelle. Het bedrijf is gespecialiseerd in koeltechniek en maakt er zijn doel van om u energiezuinig en milieuvriendelijk te laten koelen en warmen en is verdeler van Panasonic en Mitsubishi. Zowel voor airconditioning als voor een koelcel kan u beroep van op de specialist in koeltechnieken. Het bedrijf verzorgt tevens alle montagewerk en lastechnieken in inox en aluminium.
Bcool-Technics is een bedrijf dat borg staat voor kwaliteitsvolle uitvoeringen. U kan er steeds terecht voor een vrijblijvende offerte..
 

Diensten

Bcool-Technics is gespecialiseerd in laswerken in inox en aluminium. Het bedrijf verzorgt maatwerk en milieuvriendelijk montagewerk, zoals het plaatsen van sandwichpanelen. Daarnaast biedt het technische service.
De specialisten uit Langemark-Poelkapelle nemen ook alle herstellingen en onderhoud van koelinstallaties van frigo tot diepvries tot koeltogen voor hun rekening. 
 

Koelingsinstallaties

Bcool-Technics is commercieel verdeler van Panasonic en Mitsubischi  Electric waardoor er steeds snel kan geleverd worden en goede back-up verzekerd is.
U kan hier terecht voor een koelcel, koelwagen, koelwerkbank, barkoeler, bierkoeler, diepvriescel, vrieskast of glasdeurfrigo. De vakman begeleidt u steeds naar de optimale installatie.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief