Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2015

Confiserie Leonie is de vriendelijkste handelaar van Lebbeke! 

Op Donderdag 3 maart 2016 werd tijdens een glamoureuze Awarduitreiking in Hotel Royal Astrid te Aalst. de vriendelijkste handelaars 2015 bekendgemaakt. Deze handelaars werden verkozen door hun eigen klanten zelf bij hun deelname aan de Eindejaarsactie van Handelsgids. Tijdens deze spetterende Eindejaarsactie werden meer als 4 miljoen lotjes uitgedeeld en zijn bijna 20.000 handelaars uit Vlaanderen beoordeeld op hun vriendelijkheid. Alle deelnemers van de Eindejaarsactie op www.handelsgids.be konden punten geven aan de handelaar waar hij of zij regelmatig winkelt. De hele verkiezing is dus gebaseerd op de mening van de klanten zelf.
 
Om als Vriendelijkste Handelaar verkozen te worden, moest de handelaar van minstens 100 verschillende klanten een quotering krijgen. Deze klanten mochten, naast hun quotering, ook suggesties voor hun handelaar bijvoegen. De vriendelijkste handelaars van 2015 ontvingen een Award en €500 aan reclamebudget. De tweede en derde plaats kregen respectievelijk €300 en €200 aan reclamebudget. Daarnaast kregen ook de klanten de kans om een mooie prijs te winnen, met een prijzenpot van maar liefst €50.000 verdeeld onder 500 winnaars. U vindt alle Vriendelijkste Handelaars per perslocatie terug op : www.handelsgids.be/persverslagen/2016
 
Nu kan u uw vriendelijkste handelaar nog een extra hart onder de riem steken, laat op Facebook zien dat ook u van mening is dat Confiserie Leonie de Vriendelijkste Handelaar van Lebbeke is. Dit kan u doen door hun foto te liken of te delen via www.handelsgids.be/vh/facebook-wedstrijd/. De eerste tien handelaars met de meest vind-ik-leuks en keren gedeeld winnen een advertentie in het Vriendelijkste Handelaar magazine van Handelsgids. Laat uw vriendelijkste handelaar deze prijs winnen ! Like en deel hun foto!

Interview met Confiserie Leonie


“Vriendelijkste Handelaar van Lebbeke zijn, betekent veel voor de winkel. We hebben deze zaak twee jaar geleden overgenomen. Een jaar geleden hebben we de zaak dan helemaal vernieuwd. Vroeger was het een winkel en een koffiehuis. Dat koffiehuis hebben we gesloten en we hebben er één grote winkel van gemaakt. De award maakt dus duidelijk dat we het goed doen! We hebben niets speciaals gedaan. We hadden nooit verwacht dat we deze award zouden winnen, dus dat is mooi meegenomen.”

“Het tijdstip van de Lente- en Eindejaarsactie komt altijd perfect uit. Ik kan de acties dan telkens aan mijn producten koppelen. De klanten vinden dat fijn en kunnen mooie prijzen winnen.”

“Onze specialiteit is Leonidas. We laten onze klanten altijd eerst proeven en dat is meteen ook de extra service die we aanbieden. Op deze manier kunnen ze geen verkeerde aankopen doen.”

“Handelsgids is heel handig, maar momenteel heb ik te weinig tijd om er voldoende mee bezig te zijn. Wij hebben geen eigen website, maar Handelsgids is een goede hulp. Via Handelsgids kan ik op specifieke dagen zoals moederdag, vaderdag of eindejaar, mijn producten nog meer in de kijker zetten!”