Openingsuren

Maandag 07/12 GeslotenGesloten
Dinsdag 01/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 02/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 03/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 04/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 05/12 Na afspraakNa afspraak
Zondag 06/12 Na afspraakNa afspraak

Info

Wenst u een mooi en trendy kapsel voor een eerlijke prijs. Breng eens een bezoek aan Kapsalon Sarah, een modern ingericht kapsalon gelegen te Lebbeke, dat u de perfecte coupe bezorgt. Bij Sarah zijn dames, heren en ook kinderen welkom voor een snit op maat. Ook voor een speciaal opsteekkapsel voor een geboorte, een communiefeest, een verjaardag of om het even welke gelegenheid zit u goed bij Kapsalon Sarah in Lebbeke. Sarah werkt met de professionele haarverzorgingsproducten van onder andere Kis. De kapster te Lebbeke maakt ook gebruik van ammoniak vrije haarkleurproducten om uw haren te kleuren.
 

Haarverzorging

Hebt u nood aan een nieuwe look of zoekt u een gezellig kapsalon om u te laten verwennen?

Kapsalon Sarah staat met veel plezier klaar om u van uw droomkapsel te voorzien en om het juiste advies te verlenen. Of het nu enkel de puntjes zijn die bijgeknipt moeten worden, of u de haren mooi wil laten opsteken voor een bruiloft, stralend buitenkomen doet u in elk geval.

Kapsalon Sarah biedt haar klanten topproducten aan en zorgt ervoor dat iedereen telkens geniet van een aangenaam bezoek.
 

Haarkleuring op basis van natuurlijke ingrediënten

Wenst u uw haren te laten kleuren, maar heeft u nogal een gevoelige hoofdhuid? Kapsalon Sarah werkt met ammoniakvrije haarproducten op basis van natuurlijke ingrediënten. Deze kleuringen zijn heel zacht voor het haar en de hoofdhuid.

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Trefwoorden

Nieuwsbrief