Eeckhout Wim

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Paasmaandag op 13/04
Pasen op 12/04
Maandag 13/04 Na afspraak
Dinsdag 07/04 Na afspraak
Woensdag 08/04 Na afspraak
Donderdag 09/04 Na afspraak
Vrijdag 10/04 Na afspraak
Zaterdag 11/04 Na afspraak
Zondag 12/04 Gesloten

Foto’s

Info

In schoonheidssalon Eeckhout Wim te Lede verwelkomen Wim en Karin u van harte voor al uw schoonheidszorgen. Zowel voor een gelaatsverzorging, relaxatiemassage, als een manicure bent u hier aan het juiste adres. De specialisatie van Eeckhout Wim is een medische voetenverzorging die zowel eelt, kloven, likdoorns, ingroeiende teennagels als schimmelnagels behandelt.
 

Medische voetenverzorging

Heeft u last van eelt op uw voeten, likdoorns, ingegroeide teennagels, schimmelnagels, of kloven? Ga langs bij Eeckhout Wim voor een medische pedicure die deze voetproblemen aanpakt. Indien gewenst komt de specialist in voetverzorging hiervoor ook aan huis.
 

Manicure

Naast een pedicure biedt het schoonheidssalon in Lede ook kwalitatieve hand- en nagelverzorging. Na een manicurebehandeling bij Eeckhout Wim zullen uw handen fluweelzacht aanvoelen en er bovendien soepel en glad uitzien.
 

Gelaatsverzorging

Wilt u van ouderdomsvlekken af geraken, heeft u last van een acnéhuid of rode vlekken in uw gezicht? Ga eens langs bij Eeckhout Wim uit Lede voor een gelaatsverzorging. De schoonheidsexpert maakt gebruikt van microdermabrasie, een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen en uw huid weer te laten ademen. Verder kan u hier ook terecht voor de behandeling van couperose. Deze ongevaarlijke huidaandoening kenmerkt zich door talrijke uitgezette rode bloedvaatjes die zichtbaar worden en zorgen voor abnormale roodverkleuring van bepaalde gebieden op uw gelaat.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief