Openingsuren

Maandag 23/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 24/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 18/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 19/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 20/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 21/05 Na afspraakNa afspraak
Zondag 22/05 GeslotenGesloten

Info

Raamfabrikant Claes is gelegen in de omgeving van Ninove, Halle en Brussel en staat als erkend vakman in voor zowel de verkoop als het leveren en plaatsen van ramen, deuren en veranda’s.  Het aanbod wordt uiteraard volledig aangepast naar uw persoonlijke smaak en budget.
 
Ramen en deuren
Bij de bouw of renovatie van uw woning of bedrijfsruimte maakt u met houten ramen en deuren van Raamfabrikant Claes de juiste keuze. Zo zijn de modellen niet enkel voordelig in prijs maar wordt uw woning door het gebruik van hout voorzien van een karaktervolle, warme en natuurlijke uitstraling. De houten ramen en deuren worden bovendien in allerhande harde houtsoorten vervaardigd, waaronder Paddouck, Afzelia, Afromozia of Eik, wat zorgt voor zeer hoge isolatiewaarden.
Voor ramen en deuren in aluminium werkt Raamfabrikant Claes met aluminiumprofielen voor ieder huis, daar waar u kunt kiezen uit een standaard- renaissance  of verborgen vleugeluitvoering. Bovendien zijn er meer dan 400 kleuren beschikbaar. Als u voor aluminium kiest, opteert u ook gegarandeerd voor kwaliteit en duurzaamheid waardoor u zeker bent van jarenlang een zorgeloos woonplezier. Service van topkwaliteit valt mee onder de waarden: zo zorgt Raamfabrikant Claes ervoor dat het onderdeel supersnel bij u thuis wordt geleverd en geplaatst.
 
Wie kiest voor pvc ramen en deuren, kiest voor grote resultaten op vlak van warmte- en geluidsisolatie en bescherming tegen inbraak. Bovendien wordt de persoonlijke toets van de klant steevast gerespecteerd, wat zich vertaalt in flexibele, respectabele leveringstermijnen en een optimale dienstverlening.
 
Veranda’s
Verder is Raamfabrikant Claes gespecialiseerd in het plaatsen en afwerken van veranda’s waardoor uw nieuwbouwwoning, appartement of kantoor de uitstraling krijgt die het verdient.
De veranda biedt eveneens een oplossing voor woningen die kampen met een tekort aan lichtinval.
 
Voor meer informatie en contactgegevens surft u naar www.claeslennik.be

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Raamfabrikant Claes een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond