Ceuppens Louis bv A&L All-In-One

Openingsuren

Maandag 04/12 GeslotenGesloten
Dinsdag 05/12 10:00 - 18:00
Woensdag 29/11 10:00 - 18:00
Donderdag 30/11 10:00 - 18:00
Vrijdag 01/12 10:00 - 18:00
Zaterdag 02/12 10:00 - 13:00
Zondag 03/12 GeslotenGesloten

Info

Anita Ceuppens, zaakvoerder All In One Health, Fashion, Haircare, & Wellness

“Dat ik deze droom met mijn dochter kan waarmaken is fantastisch”

 
Anita Ceuppens denkt als 55-jarige onderneemster nog lang niet aan stoppen.
Na jarenlang in een bouwbedrijf te hebben gewerkt, wisselt ze de overalls nu in tegen een mooie outfit uit een collectie die ze zelf verkoopt. A&L All in one is een kledingzaak én een verzorgingscentrum in 1. Van een nieuwe outfit, een mani- of pedicure en een gelaatsverzorging tot een frisse nieuwe snit of een deugddoende massage: je kan ervoor bij All in one terecht. Samen met haar 21-jarige dochter stapt Anita zo in een nieuw avontuur. “Steeds meer mensen hechten veel belang aan een goede verzorging en een mooi figuur.”

 
Om 10u ‘s ochtends krijgen we Anita te pakken voor een gesprek. Op dat moment is ze al 5 uur wakker. Voor dag en dauw opstaan uit passie voor je zaak: het lijkt wel een constante in deze interviewreeks met ondernemers. Toch is het ook een noodzaak, blijkt uit ons gesprek met Anita: een eigen zaak overeind houden is keihard werken.

 

All-in-one

 
“Ik heb jarenlang in een zaak voor bouwmaterialen gewerkt, tot we daarmee gestopt zijn in december,” vertelt Anita. Zij deed al het papierwerk, onderhield het contact met de klanten, maar trok ook vaak haar werkkledij in om camions te laden en te lossen, stabilisé te maken, en allerlei klussen te doen… “In de bouw moet je je mannetje staan,” vervolgt ze. “Het was hard werk, maar toen we besloten ermee te stoppen in december was ik nog niet van zin om met pensioen te gaan.”
 
“Ik speelde al even met het idee om een all-in-one zaak te openen. Omdat mensen niet graag rondrijden naar alle verschillende zaken waar ze moeten zijn, omdat ze zo tijd besparen en omdat het gewoon ook voor meer comfort zorgt. Toen mijn dochter afstudeerde hebben we de knoop doorgehakt en zijn we eraan begonnen”.
 

Moeder vs. dochter

“Mijn dochter is nu 21 en het samenwerken verloopt vlot. Ze is nog jong, maar ze neemt het gelukkig aan als ik goede raad geef, en: ze luistert. We hebben een goede verdeling van de taken: ik hou mij met de boekhouding en de kledingzaak bezig, zij met alles wat met gezondheid en verzorging te maken heeft. Soms lopen onze taken wat door elkaar maar we hebben wel al een goede balans gevonden”
 
Een verzorgingscentrum, is daar vraag naar? Absoluut, vindt Anita. “Mensen vinden verzorging héél belangrijk en zijn tegenover vroeger nog meer met hun figuur bezig.” En dan heeft ze het niet enkel over vrouwen, maar ook over mannen. “Een gezichtsverzorging, een mani- of pedicure of een lekkere massage als ze gestresst zijn: dat zijn dingen waar we geregeld mannen voor over de vloer krijgen. Dat taboe is dus wel weggevallen.”
 
Wie langskomt bij All-in-one, wordt deskundig begeleid en wegwijs gemaakt in de wereld van de vermagerapparaten, huidverjongingskuren, make-up en wimperextensions, enzovoort. “We hebben een breed aanbod zodat iedereen bij ons terechtkan, zowel wat de verzorging als de kledingzaak betreft.”
het A & L All in one team
Kom gerust vrijblijvend eens langs om ons te ontdekken

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Ceuppens Louis bv A&L All-In-One een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond