Prijsuitreiking bij Slagerij Stier

Gisteren werd er weer een grote prijs overhandigt bij Slagerij Stier in Lennik. Bij Carine van Slagerij Stier kreeg Leen Van de Velde een elektrische fiets van Minerva, VIP tickets voor een event en nog tal van kortings- en cadeaubonnen. Goed voor een totale waarde van €2.000. Leen en haar kinderen, Serafin en Eliott (broer Amaury was afwezig, eveneens de papa die moest nog werken) waren in de wolken! Het was de eerste keer dat ze iets gewonnen had met een actie. Geweldig!  Het gebeurt niet elke dag dat een grote prijs in de zaak wordt gewonnen en daarom organiseerde we deze kleine maar gezellige prijsuitreiking samen met de andere 12 klanten die in de prijzen vielen met de eindejaars- voorjaarsactie van Handelsgids. Carine ging graag mee op de foto want ze kent iedereen die in de zaak komt. De glaasjes werden geheven en iedereen was zeer tevreden met de gewonnen prijzen, zeker Leen en haar kids.

Iedere winnaar won minimum de volgende cadeau- en kortingsbonnen: €5 korting bij  Slagerij Stier zelf, €15 korting bij Klein Brussel, kledingzaak in Asse. Juwelier Toermalijn geeft €15 voordeel. De Speelgoeddroom geeft een korting tot €25. Verder kon men een dagje gaan shoppen in Middelkerke en genieten van volgende cadeaus:  Dagbladhandel Verbo geeft 4 weken lang de “Dag allemaal” gratis. Nog in Middelkerke bij Tearoom Riviera krijg je een gratis koffie en bij decoratie Buyse 10% korting op het hele gamma. Comfort Express geeft €100 voordeel en drukkerij Debeuckelaere 15% korting. Verder waren er ook cadeaubonnen van De Vishoek in Middelkerke van eventjes €20 en ook bij Vishandel De Kottens kregen ze een cadeaubon van €15.

EN…..er waren nog meer geschenken voor de winnaars naargelang de ranking. Zij wonnen bovenop de vorige lijst nog meer cadeaubonnen o.a. Lucky Bons van €10 en €30. Leen had bovenop haar fiets en de VIP tickets nog tal van cadeaubonnen uit de buurt gekregen. Goed voor een totale waarde van €2.000.
 
Natuurlijk waren er enkel SUPER tevreden winnaars. Zoveel cadeaubonnen hadden ze echt niet verwacht en waren dus super verrast.

Dikke proficiat aan iedereen.

Hieronder de fotoreportage van de winnaars in de zaak.