Andere belangrijke handelaars

Ga rechtstreeks naar de actie van

Handelsgids kondigt vol trots haar Lenteactie 2017 aan

Wat zijn wij blij dat het lente is! De zon schijnt weer, de vogeltjes fluiten, de bloemen groeien, dieren ontwaken uit hun winterslaap, mensen doen terrasjes, de sfeer is opgewekt en ontspannen in het hele land. Wie wordt niet gelukkig  van de eerste zonnestralen op het gezicht? Of van een konijntje dat speels over het gras hopt? Iedereen houdt toch van de lente. Daarom kondigt Handelsgids vol trots haar initiatief aan:  een heuse Lenteactie!

Hoe kan je meespelen?

De werking is gelijkaardig aan die van de Eindejaarsactie. Bij de deelnemende handelaars ontvang je een deelnemersformulier met login of noteer je de logincode die op de affiche in zijn zaak vermeld staat. Surf naar de webpagina van de handelaar op Handelsgids, klik op het icoon van de lenteactie en vul de logincode in. Beantwoord de vraag: geef 4 willekeurige cijfers 0 en 96. Heel eenvoudig dus!

Bij wie kan ik meespelen?

Surf op www.handelsgids.be naar uw gemeente en klik op het icoon van de lenteactie.

Wat kan je winnen?

De winnaar van de eerste prijs kan kiezen uit ofwel een Cruise voor 2 personen ter waarde van €3.000 of iPhones of iPads voor dezelfde waarde. Deze persoon ontvangt tevens ook voor €3.000 aan cadeaubons: oa. ballonvlucht, gastronomisch diner, wellnessarrangement, weekendje weg aan zee en dit allemaal voor 2 personen alsook nog Lucky Cadeaubonnen.

De winnaar van de tweede prijs kan kiezen tussen ofwel een reis voor 2 personen naar Cyprus met overnachting in het luxe 4-sterren hotel Athena Beach Hotel in het mooie Paphos ter waarde van €2.000 of iPhones of iPads voor dezelfde waarde. Tevens ontvangt deze een gastronomisch diner, een wellnessarrangement, een ballonvaart allen voor 2 personen en Lucky Cadeaubonnen met een gezamenlijk waarde van €2.000.

De winnaar van de derde prijs kan kiezen uit elektrische fiets of iPhone of iPad Air 2 en cadeaubonnen ter waarde van €1.000 zoals een overnachting in een hotel aan de kust, een gastronomisch diner, een wellness arrangement, een ballonvaart telkens voor 2 personen.

De winnaar van de vierde en vijfde prijs ontvangt cadeaubonen ter waarde van €1.000.

De winnaar van de zesde tot tiende prijs ontvangt cadeaubonnen ter waarde van €500

De winnaar van de elfde tot twintigste prijs ontvangt cadeaubonnen ter waarde van €250

De winnaar van de eenentwintigste tot vijftigste prijs ontvangt cadeaubonnen ter waarde van €100

De winnaar van de eenenvijftigste tot honderdste prijs ontvangt cadeaubonnen ter waarde van €75

De winnaar van de 101ste tot 250ste prijs ontvangt cadeaubonnen ter waarde van €50

De winnaar van de 251ste tot 500ste prijs ontvangt cadeaubonnen ter waarde van €20

Totaal zijn er dus 500 winnaars.

Tot wanneer deelnemen?

De lenteactie loopt tot 5 juli 2017. De winnaars worden bekend gemaakt op 10 augustus, om de zomer te vieren!

De Lucky Box?

De Lucky Box is de ideale cadeaubox die anders is. Je kiest zelf een waarde vanaf € 10. De Lucky Bons kan je inruilen op meer dan 1.000 plaatsen in België. Ook in uw buurt! Deze kunnen gaan van een kapper tot een fietsenwinkel, hotel, schoonheidsinstituut, restaurant, enz.
Extra: op elke Lucky Bon staat een Lucky nummer waar je extra kortingsbonnen mee kunt downloaden. Op www.handelsgids.be vind je alle info, verkooppunten, de kortingsbonnen en meer dan 1.000 aanneempunten.

Alle winnaars van de Lenteactie ontvangen Lucky Bons.

Wij wensen u alvast veel succes!