Club Met

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 17/08 10:00 - 16:00
Dinsdag 18/08 10:00 - 16:00
Woensdag 12/08 10:00 - 16:00
Donderdag 13/08 10:00 - 16:00
Vrijdag 14/08 10:00 - 15:00
Zaterdag 15/08 GeslotenGesloten
Zondag 16/08 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Club Met is een broodjeszaak centraal gelegen in Leuven. U kan hier uw broodje komen ophalen voor een frisse, knapperige lunch, of kiezen voor een snack, of warm broodje. Binnen zijn enkele zitplaatsen, maar uiteraard kan u uw lunch ook afhalen.  
De broodjeszaak te Leuven levert ook aan scholen en bedrijven.
 

Belegde broodjes Leuven

Op een centraal gelegen, niet al te drukke locatie, dichtbij het centrum van Leuven, vindt u broodjeszaak Club Met. Tijdens de lunchpauze kan u hier terecht voor een snelle service.
De broodjeszaak in Leuven heeft steeds verse broodjes, om te beleggen met uw keuze uit het groot assortiment beleg. U kan hier zowel uw smos kaas bestellen, als een gevarieerd broodje naar uw wens bekomen. Eet u bewust gezond, bent u vegetariër? Voor iedereen maakt Club Met met plezier een lekker broodje klaar. Tal van verse groentjes, vlees- en visvarianten behoren tot het kwalitatief beleg en ook vegetarische broodjes zijn hier verkrijgbaar. De broodjeszaak heeft ook warme broodjes en warme snacks in het assortiment.
Vraag naar uw klantenkaart en krijg het dertiende broodje gratis.
 

Uw knapperige lunch op het gewenste tijdstip

Bij broodjeszaak Club Met komt u langs wanneer het u past. De broodjeszaak opent reeds om half elf in de voormiddag en sluit pas om vijf uur ’s avonds. Zo kan u ook nog in de namiddag uw broodje ophalen dat nog steeds knapperig zal zijn wanneer het tijd is voor het avondeten.
 

Levering broodjes aan bedrijven en scholen

Eet een groot deel van uw medewerkers op het werk? Wilt u uw leerlingen of studenten voorzien van belegde broodjes in de middag? Broodjeszaak Club Met levert uw lunch op het door u gewenste adres.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief