Coiffure Caprice

Openingsuren

Maandag 01/02 GeslotenGesloten
Dinsdag 26/01 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 27/01 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 28/01 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 29/01 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 30/01 Na afspraakNa afspraak
Zondag 31/01 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Voor een perfecte snit en een goede portie klantvriendelijkheid moet je bij Coiffure Caprice zijn!

Bij Coiffure Caprice zit je goed! Chantal Vandenbroeck zit namelijk reeds 36 jaar in de kappersbranche. Je kapsel is namelijk de weerspiegeling van je persoonlijkheid. Daarom blijft een kappersbezoek altijd een beetje spannend. Vertrouw de zorg voor je kapsel toe aan Coiffure Caprice en zij zorgen voor de rest. 
 

Vertrouwen - Gezelligheid - Vakkennis

Bij Coiffure Caprice zijn zowel dames als kinderen van alle leeftijden hartelijk welkom. Bij hun kan je terecht voor uitstekende vakkennis en gezelligheid wat gecombineerd wordt met zeer goede prijzen. Jouw haren worden telkens tot in de puntjes verzorgt. Met oog op detail leggen zij elk haartje goed. 
 

Jouw ideale verwenmoment vind je bij Coiffure Caprice

Coiffure Caprice staat dus voor vakmanschap, hygiëne en persoonlijke aandacht voor de klant. Ben je modebewust en wens je een kapsel op maat? Of heb je nood aan een persoonlijke verzorging voor je haar? Dan ben je bij Coiffure Caprice in Leuven aan het juiste adres. Om aan al je wensen en noden te kunnen voldoen werken Chantal en haar team enkel op afspraak. Je kan ze steeds telefonisch contact om je afspraak in te boeken. Er is parking voorzien voor de deur.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief