Godiva Leuven

Openingsuren

Maandag 17/12 Gesloten
Dinsdag 18/12 10:00 - 18:00
Woensdag 19/12 10:00 - 18:00
Donderdag 20/12 10:00 - 18:00
Vrijdag 21/12 10:00 - 18:00
Zaterdag 15/12 10:00 - 18:00
Zondag 16/12 Gesloten
Extra openingsdagen voor Valentijn, Secretaressedag, Pasen,  Sint Niklaas en  tijdens Kerst-en Nieuwjaarsperiode.

Uw Godivawinkel is permanent open

Info

Heerlijke pralines in tal van smaken en vormen vindt u in de Brusselsestraat in Leuven bij Godiva Leuven!
 

Pralines van de hoogste kwaliteit

Godiva Leuven staat voor een excellente kwaliteit en ruime keuze. Smaken verschillen uiteraard, maar de keuze aan verschillende smaken pralines is zeer ruim, waardoor iedere fijnproever zeker iets vindt voor hem of haar. De eerste Godiva-chocolatier is opgericht in 1926, en sindsdien is de keten uitgegroeid tot één van de meest prestigieuze chocolademerken ter wereld.
 

Biscuits, truffels, marsepein en andere specialiteiten

U kan echter rekenen op meer dan enkel pralines. In de chocolatier-afdeling vindt u er ook nog heerlijke chocoladerepen, chocopasta, chocoladeparels en chocoladetruffels. Godiva Leuven biedt echter ook nog heel wat andere ambachtelijke delicatessen aan, waaronder overheerlijke truffels, biscuits en heerlijke marsepein. Voor het volledige aanbod aan zoete heerlijkheden kan u steeds terecht bij de zaak zelf of op hun website.

Speciale koffie, verpakking en cadeaus

Godiva Leuven zorgt voor meer dan enkel kwaliteitsproducten, u kan er ook steeds rekenen op een excellente service. Kom zeker langs om te proeven van hun heerlijke speciale koffiespecialiteiten en legendarische passie voor chocolade. Verder kan u ook op vraag steeds leuke cadeaupakketten krijgen, ideaal als geschenk voor en dierbare, een jarige of voor een andere feestelijke gelegenheid.
 
Loopt het water u al in de mond? Kom dan zeker langs bij Godiva Leuven en laat uw smaakpapillen verwennen! U vindt de zaak in de Brusselsestraat 53. Voor meer info kan u ook altijd terecht op hun website.

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie Godiva Leuven 2018

Nieuws & Promoties

Eindejaarsfeesten met Godiva

Zoek het niet te ver, in onze winkel vindt u originele geschenkideeën. Heerlijke chocoladecreaties, verborgen in een oogstrelende verpakking, zullen u verleidelijk uitnodigen om speciale attentie te kopen waarmee u iedereen feestelijk zal verwennen

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Godiva Leuven als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden