Huis Jerome Collin

Openingsuren

Maandag 24/01 13:00 - 18:30
Dinsdag 25/01 09:00 - 18:30
Woensdag 26/01 09:00 - 18:30
Donderdag 27/01 09:00 - 18:30
Vrijdag 28/01 09:00 - 18:30
Zaterdag 29/01 10:00 - 18:00
Zondag 23/01 GeslotenGesloten

Info

Huis Jerome Collin

Bij Huis Jerome Colling vind je een groot aanbod aan huishoudelektro, gaande van keukenaccessoires tot flatscreen LED-televisies. In de ruime toonzaal kunt u rustig rondkuieren en de verschillende producten uitvoerig bestuderen en in werking zien. Voor elke woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken is er wel een apparaat of accessoire te vinden dat een mooie aanvulling kan zijn op uw huidige woonruimte.
 

Audio / hifi in Leuven

De liefhebbers van een degelijke geluidskwaliteit kunnen hun hart ophalen aan de brede waaier aan audio- en hifi-accessoires om van je binnenhuisruimte een kleine concertzaal te maken. Met items als hoofdtelefoons, luidsprekers, miniketens, soundbars of een heuse home cinema set is er voor iedere geluidsfanaat wel een product in de aanbieding.
 

Body care

Ontbreekt er nog een bepaald apparaat in je badkamer dat al lang op je verlanglijstje staat, maar ben je er nog niet toe gekomen om tot aankoop over te gaan? Bij Huis Jerome Collin vind je allerhande elektrische toestellen en accessoires om je badkamerbeleving aangenamer te maken. Zo kan je er terecht voor een nieuwe baard- of bodytrimmer, haardroger, krulborstel, epilator, weegschaal, stijltang, tondeuses, zelfs voor infraroodlampen. Dit is slechts een kleine opsomming uit het beschikbare aanbod: ga er eens langs en ontdek je nieuwe favoriete badkamerapparaat in de toonzaal!
 

Huishoudelektro en keukenaccessoires

Iedere keuken staat of valt met degelijke apparaten om je gerechten een culinaire toets te geven of om je het koken simpelweg makkelijker te maken. Je kan bij deze handelaar werkelijk alles vinden op het gebied van keukenapparatuur. Denk maar aan een nieuwe dampkap (en accessoires), broodrooster, broodbakmachine, fornuis, grill, pan, handstofzuiger, keukenrobot, koelkasten, afwasmachine, (stoom)oven, centrifuge of zelfs een biertap. Voor iedere keukeninrichting zijn er apparaten en accessoires beschikbaar om je het bereiden van maaltijden makkelijker te maken.
 

Televisies

Een voetbalwedstrijd of een film kijken met een gebruiksgemak dat nauw aansluit bij een bioscoopervaring, dat kan perfect met een nieuwe televisie van bij Huis Jerome Collin. Een perfecte beeldkwaliteit en het diepste zwart, dat vind je terug in de toestellen die deze handelaar aanbiedt. Ook voor accessoires zoals een blu-ray-speler of dvd-speler, een nieuwe televisie of afstandsbediening, een flatscreensteun of televisiemeubel, je kan uitgebreid kijken en vergelijken in de showroom!
 

Herstellingen en leveringen

Hebt u een defect toestel en bent u nog niet klaar om er volledig afscheid van te nemen? Een groot apparaat gekocht, maar krijgt u het zelf niet tot in uw woning getransporteerd?
Bij Huis Jerome Collin hebben ze een eigen hersteldienst en leveringsdienst. Vraag vrijblijvend info in de winkel!
 
 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Huis Jerome Collin

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/