Openingsuren

Maandag 06/02 Gesloten
Dinsdag 07/02 09:00 - 18:30
Woensdag 08/02 09:00 - 18:30
Donderdag 09/02 09:00 - 19:30
Vrijdag 03/02 09:00 - 18:30
Zaterdag 04/02 09:00 - 18:30
Zondag 05/02 Gesloten

Info

Welkom bij Marco Bellini in de Bondgenotenlaan te Leuven! Deze kapperszaak wordt bemand door tal van professionals die keer op keer de klant tevreden naar huis weten te sturen, dus kom langs en ga voor een frisse nieuwe look!
 

Kapper voor dames en heren, zonder afspraak

De getrainde haarstylisten van Marco Bellini staan dag in dag uit klaar om u van een fris kapsel te voorzien. Ze zijn bedreven in het steeds in overleg met de klant te bepalen hoe het kapsel er uit moet gaan zien, en het resultaat zo steeds met de verwachtingen te laten overeenstemmen. De kappers zijn altijd mee met de laatste nieuwe modetrends in haarland, dus als u zich even ongeïnspireerd voelt, kan u hen zonder vrees hun eigen gang laten gaan. Knipbeurten zijn beschikbaar voor zowel dames als heren.
 

Kleuren, brushing, opsteekkapsels en (ont)krullen

Naast een simpele knipbeurt zijn nog heel wat andere haarbewerkingen mogelijk. Indien gewenst zullen de kappers van Marco Bellini met veel plezier uw haar kleuren in een van de vele mogelijke kleuren. Door de kwaliteitsproducten die hiervoor gebruikt worden en de grondige werkwijze van de kappers bent u er steeds van verzekerd dat uw haar de nieuwe kleur gedurende lange tijd zal blijven behouden. Ook het krullen of ontkrullen, het zetten van opsteekkapsels voor speciale gelegenheden zoals een feest of een trouw, en brushing zitten inbegrepen in het dienstenpakket.
 

Wenkbrauwen epileren

Naast het bewerken van uw hoofdhaar kan u ook steeds bij Marco Bellini terecht voor het epileren van uw wenkbrauwen. Een fris kapsel mag dan wel een goed begin zijn, maar het zijn toch mooie, elegante wenkbrauwen die uw look helemaal zullen afmaken!

Heeft u nood aan een trendy nieuw kapsel?  Spring dan eens binnen bij Marco Bellini en keer tevreden terug naar huis!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Marco Bellini een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Top!... 8,3 Review door: Hajar
Steeds even vriendelijk... 8,2 Review door: Maxim
Reeds meer dan 15 jaar kom ik in... 10 Review door: Christina
Tres gentil... 9 Review door: