Ontdek de reviews van klanten van Marco Bellini in Leuven.

Klik hier om zelf een review te schrijven

8,3 Top!...
Scoremotivatie
Top!

Review door Hajar op 2020-10-11
Scoremotivatie
Steeds even vriendelijk

Review door Maxim op 2020-10-11
Scoremotivatie
Meer dan 15 jaar kom ik in deze zaak ben steeds vriendelijk ontvangen

Over de verkoper
Reeds meer dan 15 jaar kom ik in deze zaak ik ben héél tevreden ik neem zelf mijn oudste dochter mee uit Brussel die haar haren eens bij een chichi-kapper had laten kleuren een ramp. In dit salon Semra) hebben ze dit perfect opgelost. Mijn dochter komt zeker terug en ik ook! Nathalie en Zeynab behandelen mijn haren al héél lang en nog steeds tevreden. Het is een leuke groep eigenlijk proficiat aan iedereen

Review door Christina op 2018-07-10
Scoremotivatie
Tres gentil

Review door op 2016-03-10
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.