Optiek De Pauw

Openingsuren

Maandag 20/01 09:30 - 18:00
Dinsdag 21/01 09:30 - 18:00
Woensdag 22/01 09:30 - 18:00
Donderdag 23/01 09:30 - 18:00
Vrijdag 24/01 09:30 - 18:00
Zaterdag 18/01 10:00 - 18:00
Zondag 19/01 Gesloten

Foto’s

Info

Voor professioneel advies, de perfecte montuur op maat met de perfecte glazen, contactlenzen en zonnebrillen moet u bij Optiek De Pauw in Leuven zijn.

De brillenwinkel in het centrum van Leuven is gespecialiseerd in lenzen, kinderbrillen, sportbrillen, nachtblindheid, veiligheidsbrillen en verkleurende glazen bij veranderende lichtomstandigheden.

 

Optiek in het centrum van Leuven

In het aanbod van Optiek De Pauw vindt u zowel klassieke als opvallende monturen, zonnebrillen op sterkte en contactlenzen. U kan uw favoriete stijl kiezen uit de nieuwste modellen volgens de laatste trends, in de optiekzaak te Leuven.
 

Sportbril op sterkte

Bij verschillende sporten horen verschillende uitrustingen, waarbij een sportbril niet vergeten mag worden. Optiek De Pauw is verdeler van Adidas sportbrillen op sterkte en gaat met u op zoek naar een bril die perfect bij uw sport en stijl past .
 

Bril op maat

Als eerste optiek in Leuven kan De Pauw u de bril op maat aanbieden. U kan uw nieuwe bril volledig naar uw eigen wens samenstellen. Zo levert Optiek De Pauw naast oogzorg op maat, ook een persoonlijke exclusieve bril op maat.
 

Lenzen

Optiek De Pauw in Leuven adviseert u graag in uw keuze van daglenzen, maandlenzen of halfjaarlenzen. Het professioneel advies van de gediplomeerd contactlensspecialist in de brillenwinkel te Leuven is absoluut noodzakelijk voor de gezondheid van uw ogen. Zowel de ervaren lenzendrager, als wie voor het eerst lenzen wil uitproberen is hier in goede handen.
 

Specialist in kinderbrillen

Dankzij het aanbieden van aangepaste glazen en een montuur waar kinderen zich goed bij voelen, is Optiek De Pauw uw specialist in kinderbrillen.
 

Nachtblindheid

Heeft u last van nachtblindheid? Optiek De Pauw biedt u de oplossing aan, waardoor u een scherper en meer ontspannen zicht ervaart, zowel 's nachts als overdag.

Ligging en routebeschrijving