Restaurant Paolo

Openingsuren

Maandag 02/03 Gesloten
Dinsdag 03/03 Gesloten
Woensdag 04/03 Gesloten
Donderdag 05/03 Gesloten
Vrijdag 06/03 Gesloten
Zaterdag 29/02 Gesloten
Zondag 01/03 Gesloten

Info

Wilt u eens lekker gaan eten met de hele familie, of genieten van een romantisch diner in Leuven? Italiaans en mediterraan Restaurant Paolo is een familiaal restaurant gelegen te Leuven, in een charmante villa in de Kardinaal Mercierlaan. De specialiteiten van dit restaurant in Leuven zijn kalfs escalope en visspecialiteiten waaronder zeetong.
 

Gezellig familiaal restaurant Leuven

U dineert bij Restaurant Paolo in een gezellig interieur met parketvloer en mooie oude eiken deuren. Een gezellig tuinterras onder de bomen zorgt in de zomer voor een aangename sfeer.
 

Italiaans en mediterraan restaurant Leuven

Restaurant Paolo verwent u graag met heel uitgebreide en lekkere menu's. Osso Bucco, kalfsescalope en zeetong Meunière zijn de specialiteiten in dit Italiaans en mediterraan restaurant.

Uw bezoek begint hier met een voorgerecht zoals carpaccio, besprenkeld met olijfolie of de kaaskroket met een mantel van amandelen.

Als hoofdgerecht kan u kiezen voor een perfect gebakken filet pur met heerlijk sausje, de pasta en lasagne is perfect al dente, of een prachtig stuk zeer verse en perfect bereide kabeljauw. U kan uw maaltijden vergezellen van een heerlijke Italiaanse wijn uit de erg uitgebreide wijnkaart.

Afsluiten doet u met een heerlijke dessert zoals appeltaart of tiramisu.

Ga zeker eens langs bij Restaurant Paolo om de uitgebreide kaart te ontdekken.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief