Restaurant Paolo

Openingsuren

Maandag 29/04 Gesloten
Dinsdag 23/04 Gesloten
Woensdag 24/04 Gesloten
Donderdag 25/04 Gesloten
Vrijdag 26/04 Gesloten
Zaterdag 27/04 Gesloten
Zondag 28/04 Gesloten
Beste klanten,  Het zal jullie niet verbazen dat wij na zevenenveertig jaren vreugdevolle carrière, een punt hebben gezet achter onze beroepsactviteiten.  Wij danken u voor uw jarenlange trouw en de talloze aangename contacten. De...
Toon meer
Beste klanten, 
Het zal jullie niet verbazen dat wij na zevenenveertig jaren vreugdevolle carrière, een punt hebben gezet achter onze beroepsactviteiten.  Wij danken u voor uw jarenlange trouw en de talloze aangename contacten.
De tweede generatie houdt u graag op de hoogte van een eventuele heropening, bedankt om hiertoe uw voor- en familienaam te mailen naar restaurantpaolo@hotmail.com.
Hartelijk dank.
Met vriendelijke groeten, 
Paolo en Arlette.

Info

Wilt u eens lekker gaan eten met de hele familie, of genieten van een romantisch diner in Leuven? Italiaans en mediterraan Restaurant Paolo is een familiaal restaurant gelegen te Leuven, in een charmante villa in de Kardinaal Mercierlaan. De specialiteiten van dit restaurant in Leuven zijn kalfs escalope en visspecialiteiten waaronder zeetong.
 

Gezellig familiaal restaurant Leuven

U dineert bij Restaurant Paolo in een gezellig interieur met parketvloer en mooie oude eiken deuren. Een gezellig tuinterras onder de bomen zorgt in de zomer voor een aangename sfeer.
 

Italiaans en mediterraan restaurant Leuven

Restaurant Paolo verwent u graag met heel uitgebreide en lekkere menu's. Osso Bucco, kalfsescalope en zeetong Meunière zijn de specialiteiten in dit Italiaans en mediterraan restaurant.

Uw bezoek begint hier met een voorgerecht zoals carpaccio, besprenkeld met olijfolie of de kaaskroket met een mantel van amandelen.

Als hoofdgerecht kan u kiezen voor een perfect gebakken filet pur met heerlijk sausje, de pasta en lasagne is perfect al dente, of een prachtig stuk zeer verse en perfect bereide kabeljauw. U kan uw maaltijden vergezellen van een heerlijke Italiaanse wijn uit de erg uitgebreide wijnkaart.

Afsluiten doet u met een heerlijke dessert zoals appeltaart of tiramisu.

Ga zeker eens langs bij Restaurant Paolo om de uitgebreide kaart te ontdekken.

Ligging en routebeschrijving