Torox Leuven

Openingsuren

Maandag 24/01 09:00 - 17:00
Dinsdag 25/01 09:00 - 17:00
Woensdag 26/01 09:00 - 17:00
Donderdag 27/01 09:00 - 17:00
Vrijdag 28/01 09:00 - 17:00
Zaterdag 29/01 Na afspraak
Zondag 30/01 Na afspraak

Info

Torox in Leuven

Wil je graag je woning te huur aanbieden of verkopen via een professionele, betrouwbare makelaar? Zoek je een nieuwe woonst? Heb of huur je een appartement, maar wil je graag overstappen naar een ruimere woonst? Zijn de kinderen uit huis en is je huidige woning te groot om alleen of met z’n tweetjes in te blijven wonen?
Dan is Bernard Gilles in Leuven dé makelaar uit je buurt om je bij te staan met je nieuwe avontuur.
 

De woonst die u verkiest

De uiteindelijke keuze van woning is volledig de beslissing van de koper of huurder.  Als je er belang aan hecht van veel faciliteiten in de buurt te hebben, zoals sportcentra, winkels, supermarkten, restauranten of cafés, wordt hier vakkundig rekening mee gehouden in het selecteren van een woning op maat. Wanneer u liever in een rustig gelegen gebied woont met weinig verkeer en veel groene natuur, wordt je ook hier uitvoerig in bijgestaan door het team van Torox.
Een nieuwbouw, een eerder bewoond pand of een project in ontwikkeling? Bent u koper, huurder of verhuurder?
Samen met u bespreekt men uitgebreid de mogelijkheden en bieden ze begeleiding en bemiddeling aan, om u op die manier naar eigen budget en wensen in de goede richting te sturen.


Website

Op de website van Torox kunt u terecht voor het meest recente aanbod aan appartementen, woningen (open bebouwing, halfopen bebouwing en gesloten bebouwing) en residenties, zowel te huur als te koop. De jarenlange ervaring van Bernard, gekoppeld aan een aangenaam klantencontact en uitmuntende service, maken dat Torox op een professionele manier weet in te spelen op de behoeftes van hun klanten en passend advies geeft.
 

Nieuwbouw en serviceflats

Bent u graag de eerste eigenaar van uw nieuwe verblijfplaats? Verkiest u een recente, moderne woning met een goede EPB-score, waar verder geen werk meer aan is met sleutel op de deur? De ervaren adviseurs van Torox nemen al uw bevindingen en opmerkingen in rekening en gaan aan de slag met het zoeken naar een geschikte woonst in hun ruime aanbod.
 
Wordt u of een familielid een dagje ouder en is dagelijkse verzorging of verpleging een must geworden? Bekijk dan zeker eens het gamma aan serviceflats, waar u of uw familielid zorgeloos een oude dag kan beleven, voorzien van een vlotte toegankelijkheid en alle wenselijke comfort.


Uw woning te koop aanbieden?

Indien u zelf de eigenaar bent van een pand (huis, rijhuis, appartement, bouwgrond, …) en u bent om eender welke reden van plan om het te koop aan te bieden? Vraag een vrijblijvende gratis waardebepaling aan (telefonisch of via de website) en garandeer u van een juiste en correcte vergoeding voor uw bezit.
 

Investeren in projectontwikkeling

Hebt u een bepaalde som aan de kant en zou u deze graag gebruiken om te investeren in een van de meest waardevaste bezittingen, namelijk vastgoed? Torox kan samen met u bekijken wat mogelijk is en waar uw investering het meeste kans op slagen heeft.

U kan hen voor een vrijblijvende afspraak contacteren op het nummer 016/23 04 80
 
Bij interesse, voor advies, gepaste begeleiding of aan- of verkoop van een pand, hebt u met Torox alvast een prima firma achter de hand!

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/