Slagerij Jan & Hilde

Openingsuren

Maandag 16/05 08:30 - 18:30
Dinsdag 17/05 08:30 - 13:30
Woensdag 18/05 GeslotenGesloten
Donderdag 19/05 08:30 - 18:30
Vrijdag 20/05 08:30 - 18:30
Zaterdag 21/05 08:00 - 18:00
Zondag 22/05 08:00 - 18:00

Info

Slagerij Jan en Hilde is reeds 5 generaties lang een begrip in Liedekerke en omgeving. De slager biedt een ruime keuze vers kwaliteitsvlees, een zeer uitgebreid gamma charcuterie, zelfbereide patés en salades van het huis. Naast kwalitatief vlees kan u hier ook diverse kaassoorten aankopen. Ook voorziet Slagerij Jan & Hilde uw feesten graag van gourmet-, fondue- en steengrillschotels en kaasschotels, koude buffetten, belegde broodjes, verrassingsbroden en koude buffetten.
 

Kwaliteitsslager Liedekerke

De slager te Liedekerke heeft als specialiteit kopvlees, pensen, droge worst en huisbereid vleesbrood.Tussen de ruime keuze vers vlees bij Slagerij Jan & Hilde vindt u onder meer Inlands Rundsvlees, kalfsvlees, varkensvlees en lamsvlees. In het zeer uitgebreid gamma charcuterie zijn de zelfbereide patés en salades van het huis echte voltreffers.
 

Barbecuevlees

Wilt u gezellig barbecueën met vrienden? Voor een lekker stukje vlees op de barbecue kan u bij Slagerij Jan & Hilde terecht.
 

Kaasschotels

Organiseert u een kaas- en wijnavond? Of wenst u uw feest smakelijk af te sluiten met een kaasschotel? Bij de beenhouwer in Liedekerke kan u gevarieerde kaasschotels verkrijgen.
 

Fondue- en gourmet schotels

Voor de feestdagen en al uw feesten het hele jaar door voorziet de keurslager te Maasmechelen u van verschillende vleesschotels. Zo kan u hier uw rijkelijk gevulde en gevarieerde gourmet- of fondueschotel ophalen.
 

Vlees- of visbuffet

Maak van uw evenement een succes door een verzorgd vleesbuffet of visbuffet te presenteren aan uw gasten. Slagerij Jan & Hilde voorziet u graag van een gevarieerd buffet.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/