Interior Car Tuning nv

Openingsuren

Maandag 25/10 08:00 - 18:00
Dinsdag 19/10 08:00 - 18:00
Woensdag 20/10 08:00 - 18:00
Donderdag 21/10 08:00 - 18:00
Vrijdag 22/10 08:00 - 17:00
Zaterdag 23/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 24/10 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Interior Car Tuning (ICT NV) te Lier heeft de knowhow in huis voor het vervaardigen van lederen auto-interieurs gekoppeld aan een goede samenwerking met klanten, collega's en leveranciers.
Interior Car Tuning volgt elke evolutie nauw op. Hierbij laten we geen kans voorbijgaan om ons vakmanschap verder te fine-tunen.
Om u de beste kwaliteit te kunnen waarborgen, is het bij Interior Car Tuning een traditie een lederen auto-interieur planmatig te realiseren met uiterst verzorgde naden en een perfecte afwerking.
Interior Car Tuning investeert sinds jaren in personeel en materiaal: de aangekochte huiden worden zorgvuldig uitgezocht en verwerkt, wat bijdraagt tot een langdurig comfort voor uw wagen.
Bijzondere wensen zoals tweekleurige uitvoeringen, speciale kleuren, speciale motieven en andere verzoeken kunnen volgens uw eigen smaak en ideeën worden uitgevoerd. Voor Interior Car Tuning kiezen is beleggen in Belgische kwaliteit. Elk lederen auto-interieur wordt in eigen werkhuizen vervaardigd en vereeuwigt op die manier de traditie van het ambacht.
 
Voor elk interieur dat wij vervaardigen geldt een garantie van 3 jaar, werkuren, wisselstukken en transportkosten inbegrepen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/