Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 17/05 08:00 - 12:0013:00 - 17:00
Dinsdag 11/05 08:00 - 12:0013:00 - 17:00
Woensdag 12/05 08:00 - 12:0013:00 - 17:00
Donderdag 13/05 08:00 - 12:0013:00 - 17:00
Vrijdag 14/05 08:00 - 12:0013:00 - 17:00
Zaterdag 15/05 GeslotenGesloten
Zondag 16/05 GeslotenGesloten

Info

Concept-Home Lovendegem .... uw vastgoedadviseur.

Concept-Home is op een korte tijd uitgegroeid tot een begrip in Lovendegem en omstreken. Met specialisatie in de verkoop, verhuur en projectontwikkeling, zorgen zij voor een kwalitatief advies voor elke klant.
 

Verkoop:

Bij de verkoop wordt gekeken naar een objectieve waardebepaling van het onroerend goed. Daarbij komt een professionele analyse op maat van het vastgoed, zodat een compleet verkoopsdossier kan worden samengesteld. Hierin vinden we de aanvraag en afhandeling van zowel de totale administratieve en wettelijke documenten.
Wij zorgen voor efficiënte en doelgerichte publiciteit om de juiste doelgroep aan te spreken. Ook doen we publicaties van vastgoed op diverse professionele vastgoedsites, magazines en regionale kranten zoals: Immoproxio, Immoweb, Logic-Immo, Vlan, Immoze, Hebbes, Zimmo, Home&trends, De streekkrant en de zondagskrant, etc.
U kan rekenen op georganiseerde bezichtigingen met permanente communicatie tussen de eigenaar en koper. Als eigenaar beschik je ook over een eigenaars login. 
Een waterdichte verkoopsovereenkomst conform huidige wetgeving wordt opgemaakt. En er is begeleiding tot en met de notariële akte. Geen resultaat? Geen kosten!
Uw eigendom zal worden verkocht op een vlotte, professionele manier en uiteraard aan de beste marktconforme prijs.
 

Verhuur:

Bij de verhuur wordt de bepaling van de huurwaarde van het onroerend goed in overleg met de eigenaar-verhuurder overeengekomen. Logischerwijze lichten we ook de verschillende aangaande huurcontracten toe opdat een professioneel en compleet verhuurdossier kan worden samengesteld.
Al het nodige (aanvraag en afhandeling) van administratie en wettelijke documenten wordt in orde gebracht, waardoor efficiënt en doelgericht publiciteit tot stand kan komen.
Tot slot komen onze Vastgoedpublicaties op alle professionele vastgoedsites, professionele vastgoedmagazine’s en regionale kranten
 
 

Projectontwikkeling:

Als derde en laatste aspect zijn wij thuis in de projectontwikkeling. Wij bieden u de mogelijkheid om een vastgoedanalyse te maken van uw projectgrond, de nog te ontwikkelen bouwgronden, etc.
Met ons professioneel advies streven we ernaar om tot de meest rendabele, te ontwikkelen mogelijkheden te komen. Dit alles zal worden opgemaakt in een volledig projectontwikkelingsdossier. Voorbereidende besprekingen zullen gedaan worden met stedenbouw, landmeter en architect om een rendabiliteitsstudie op te maken van uw vastgoedproject.
Wat nog aan bod komt is een aanvraag van de bouw en de verkaveling, de opvolging en de uitvoer van het technisch dossier.
Ook hier worden alle administratieve en wettelijke documenten aangevraagd en afgehandeld en gebeurd de publicatie van het vastgoed op alle vastgoedsites, professionele vastgoedmagazines en regionale kranten.
Kortom verzorgen wij de commercialisatie van uw ontwikkeld vastgoedproject.
 
Graag ontwikkelen wij uw projectgrond en uiteraard op de meest rendabele wijze voor uzelf.
Laat u begeleiden door Concept-Home bij de “ontwikkeling” van uw vastgoedproject.
Contacteer ons voor uw professioneel vrijblijvend vastgoedadvies.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief