GRILLADES ZONDAG KEUKEN DOORLOPEND OPEN ONZE SPECIALITEIT:

 

Varkensribben / Petites côtes de porc groot € 19 klein € 17,50

Mixed Grill € 25,00 Witte worst, schelle van de zeuge, ½ barbecue ham en ½ varkensrib
Côte à l'os van varken (porc) (± 500 gr. p.p.) € 21,00
Runds Côte à l'os (boeuf) (± 500 gr. p.p.) € 27,00 S
teak Royal Natuur (± 250 gr.) €20,00
Barbecue Ham / Jambon de barbecue € 18,00
Schelle van de zeuge / Lard € 17,00
Gegrilde witte worst / Boudin blanc 2 stuks € 12,00 3 stuks € 15,00
Gegrilde zalmnoot / Saumon grillé € 21,00 Supplement saus (huisgemaakt)

€ 2,00 peperroom, champignonroom, Provençaalse saus

Al deze gerechten worden opgediend met aardappel in de schil of frietjes of kroketjes of brood.

Bakwijzen: bleu = bloedend; saignant = rood; à point = rosé; bien cuit = doorbakken