Banden Redant Carwash bv

Info

Profile Tyrecenter Redant in Lochristi maakt deel uit van het grootste en snelst groeiende netwerk van bandenspecialisten in banden en velgen van België.
 

Banden

Banden Redant is hyperspecialist in banden voor alle soorten voertuigen. Ze bieden u een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, budget- en huismerkbanden. Het hyperspecialisme schuilt echter vooral in de hoogwaardige bandenservice, het vakmanschap en onze klantenservice. Het bandenadvies dat u hier verkrijgt is merkonafhankelijk en dat maakt de organisatie uniek. U kan hier terecht voor banden van alle merken voor personenwagens, vrachtwagens, land- en wegenbouwvoertuigen en moto's.
 

Velgen

Door een set lichtmetalen velgen geef u uw auto een persoonlijke uitstraling. Bovendien worden de rijprestaties van uw auto aanzienlijk verbeterd met lichtmetalen velgen.. Voor een mooie set lichtmetalen velgen bent u bij Banden Redant te Lochristi aan het juiste adres.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/