Houthandel Devriese - De Vriendt

Openingsuren

Maandag 13/12 GeslotenGesloten
Dinsdag 07/12 07:00 - 12:0013:00 - 18:00
Woensdag 08/12 07:00 - 12:0013:00 - 18:00
Donderdag 09/12 07:00 - 12:0013:00 - 18:00
Vrijdag 10/12 07:00 - 12:0013:00 - 17:00
Zaterdag 11/12 GeslotenGesloten
Zondag 12/12 GeslotenGesloten

Info

Houthandel Devriese-De Vriendt is uw houthandelaar bij uitstek in Lochristi en omstreken. Voor parket, vloeren, plafonds, wanden en deuren kan u bij deze houtspecialist terecht.
 

Laminaat

Laminaatvloeren bieden heel wat interessante voordelen voor u. Zo is een laminaatvloer zeer sterk en slijtvast.

Houthandel Devriese - De Vriendt voorziet uw woning graag van het kwalitatieve Quick-Step laminaatparket. Quick-Step vloeren zijn optimaal tegen slijtage bestand en bovendien heeft Houthandel Devriese - De Vriendt deze vloer in een oogwenk gelegd, zodat u snel weer van uw ruimte kan genieten.

Daarnaast kan u kiezen voor een laminaatvoer van Balterio, welke al jaren bekend staat voor zijn hoogstaande kwaliteit. Balterio laminaat is verkrijgbaar in verschillende vormen en formaten.
 

Parketvloeren

Een parketvloer straalt warmte en gezelligheid uit. Mits het juiste onderhoud gaat parket een leven lang mee en is zo een blijvende meerwaarde in uw woonst.
 

Gyproc platen en isolatie

De vakman uit Lochristi maakt uw muren en wanden egaal dankzij droog pleisterwerk, beter gekend onder de naam gyproc of gipsplaten. Dit materiaal is gebruiksvriendelijk en kan voor meer dan alleen het vlakmaken van uw muren gebruikt worden. 

Gyproc wordt gekozen wanneer een snelle droogtijd van het pleisterwerk noodzakelijk is. Ook zijn gipsplaten zeer geschikt voor het opdelen van ruimtes met valse stijlwanden. Ze zijn sterk en er kan gemakkelijk isolatie tussen worden geplaatst om zo een ruimte op te delen.

Een ander groot voordeel is de brandwerendheid die dit materiaal biedt. Schuine wanden worden ook vaak met gipsplaten bekleed. Daarom is gyproc ook voor het herinrichten van uw zolder een goede optie. Wilt u uw dak of zoldervloer isoleren en zo jaar na jaar heel wat energie besparen?  Houthandel Devriese - De Vriendt is de vakman voor uw isolatiewerken.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/